Mrb kizlar. Daha once bi konu acmıştım ben ondan sonra yine bi olaylar oldu tekrar yazmak istedim. Sevgilim ve ailesi 1 ay kadar once tanışmaya geldiler. Babası bekledigim den daha sıcak olmasına karşın annesi yine şaşırtmadı. Dedigim gibi kurt olduğu icin turkceyi tam konusamiyodu buyuzden kızını da getirmişti yanında turkceye cevirmesi icin ya konusamamasina rağmen annemle baska bi odada oturmak istedi ve ayrı odaya gecti babam ve kocasının olduğu odadan halbuki tanışmaya gelindi bu boyle nasil tanıtılacak? Herneyse orada oturdu lakin hic bisey konuşmadı sormadı suratı asik bi şekilde vakti doldurdu. Buarada bi kac defa kızıyla aralarında kurtce biseyler konuştular ve kızı bize tercume etmedi annem şunu demek istiyo diye yani. Bundanda annem rahatsiz olcakki onların yanında keske bizde kurtce bilen birini cagirsak bize tercuman olurdu dedi ve guldu bende aynen dedim o anın stresiyle tabi. Ama annemde asla bi kotu niyet yoktu onun dışında hersey cok guzeldi zatrn yani kotu hic bi durum yoktu hatta babası giderken tekrar geliriz diyerek gitti. Neyse sevgilim sonra aradiki ailem olumsuz diye sebebi ayak uyduramam yine ama garip olanı annemin tercuman lafını hemn yetiştirmiş olacakki sevglm bana kızdı annen nasıl boyle bisey diyebilir sen nasil onaylarsın o lafı senin annen kim ki benim annemi kucumsuyor sen nasil bi insansın annnene bunu soyletirsin beni sakın annemle sınamayın gibi laflar etti ben sok oldum ve sinirlendim cunku asla bi art niyet yoktu bende ailenle mutluklar dedim ve ayrıldım 1 ay oldu ayrıyız sizce bu ne demek oluyor