Merhaba boşanalı yaklaşık iki sene oluyor. Malum gunumuz Turkiyesi boşanan kadına cok uzulerek ve tasvip etmeyerek acık kapı gozuyle bakıldığı icin surekli Evli barklı eski iş arkadaşlarımın, cevremin bana asıldığı oldu.
En az beş altı kez yaşadım bunu.
hepsini gerek engelleyerek, gerek sivri dille uzaklaştırdım.
Aralık ayında internette biriyle tanıştım.
İnternet ortamı ne kadar guvenilmez olsa da cok temkinli bir şekilde goruşmeye başladık.
gercekten cok aşık oldum.
Her mimiği her bakışı ezberimde.
sonra evli olduğunu oğrendim. Bu surec cok uzun ve cetrefilli oldu.
icim yana yana bir şekilde bitirdim.
Ama unutmak cok zor.
onun acısını bir turlu icimden atamadım, hayatıma apar topar başka birini almak istedim.
yoksa cok acı cekiyordum. Cok yalnızdım. Bulunduğum şehire yeni geldim, hic arkadaşım yok, tek başıma kafayı yemek uzereydim.
yeni biriyle tanıştım, bu kişi de guzel itibarlı bir işi olan hoş, cekici bir adam.
cok iyi anlaştık ilk goruşmeden, sonunda şansım donuyor dediğim noktaya geldim.
İlk buluştuğumuz gun internetten medeni hal sorgulaması yapmasını aksi halde guvenemeyeceğimi soyledim.
başımdan gecenlerden biraz bahsettim.
Ve o an adamın rengi attı resmen.
sonra bana e devletten acılmış bir boşanma davası gosterdi.
eşimle cekişmeli boşanıyoruz, evim ayrı istersen gel bak, istersen şimdi eşimi arayıp kanıtlarım ayrı olduğumuzu, gel yarın gotureyim seni yanına. Onun da hayatında biri var zaten. Biz coktan ayrıldık sadece resmileşmesini bekliyoruz dedi.
cekişmeli boşanma nedenleri de eşi 300 milyar tazminat istiyormuş o da nafaka veririm ama o Tazminatı vermem diyormuş.
ben sana cok aşık oldum,lutfen beni bırakma diye yalvardı bana.
Ya nasıl olur ya, evli adam mıknatısı gibiyim.
Nasıl boyle ust uste gelebilir.
Kafayı yiyeceğim.
tamam dedim bu sefer mutlu olacağım. Şimdi de bu.
bu adamla devam etmeyi duşunmek acılmış bir davası olması, Eşiyle gercekten ayrı olmaları bir şey değiştirir mi? alay etmeden bana cesaret verin lutfen.
sonucta hepimiz kadınız. Henuz yaptığım yanlış bir şey yok, olmaması icin hayatımın bu gucsuz doneminde sizden akıl, cesaret istiyorum. İşimin yoğunluğu sebebi ile
yorumlara donemesem de mutlaka tek tek okuyacağım şimdiden teşekkur ederim.