5 Yılı aşkın iPhone 6 16 GB kullanıcısıyım. İlk cıktığı zamanlar almıştım ve artık telefon eskidiğini hissettirmeye başladı. Ama yine de gideri var ufak tefek problemleri dışında. iPhone SE ve iPhone 11 arasında kaldım bu aralar alırsam ikisinden birini almayı duşunuyorum bunun sebebi de zamanında iPhone alıp 5 sene rahat bir şekilde kullanabilmem. Android telefonlarda bu kadar uzun kullanım omru olacağını duşunmuyorum zaten 5 sene de guncelleme almıyordur diye tahmin ediyorum. Son nesil iPhone istememin sebebi ise 4 sene değil de 5 sene guncelleme alabilmek. Yani telefondan beklentim uzun omurlu olmalı, harcadığım paranın karşılığını uzun vadede alabilmek istiyorum. Tabii ki bu kriteri karşılayan telefon bana luks telefon hazzını da yaşatacak o da guzel bir şey.
-Eğer en az 5 sene donma kasma yavaşlama vs. olmayacak ya da az olacak, guncellemeleri de en az 4 5 sene alacak 7 bin lira altında başka telefon var mı?
(Yoksa)-iPhone SE mi mantıklı olur yoksa 2 bin lira daha verip iPhone 11 alırsam aradaki fiyat farkına değer mi? Kucuk ekran takıntım yok kullandığım telefon da 4.7 Inc memnunum ama cidden kasa artık demode bu bir gercek.
-Ya da yeni nesil IPhone'ları mı beklemeliyim yine SE tarzında bir telefon cıkartırlar mı yoksa 11 ayarında bir model mi gelir?
Butce sorarsanız pek bir butce yok aslında bolerim kredi kartına 6 taksit oderim sıkıntı olmaz. Ama eğer iPhone alma bak daha ucuza senelerce şu telefonu kullanırsın derseniz peşin paraya onu alırım benim de işime gelir. Luks telefon hevesimi aldım sonucta yeni iPhone'u luks olduğu icin değil uzun omurlu olduğu icin istiyorum. Goruşleriniz icin şimdiden teşekkurler.