Sevgili arkadaşlar, burda oyle mantıklı mantıklı yazıyorum falan ama iş kendime gelince bir tık kafam durdu gibi.
Oncelikle gercekten cok şanssız bir cocuk, genckız ve kadın oldum. Parasını ailesinden başka heryere harcayan, karısını cocuklarını doven, despot ve kaba bir baba, kocasından eziyet gorup onuda cocuklarından(ozellikle en buyuk olan benden) cıkaran ama kocaya toz kondurmayan bir anne ile buyudum.

Başarılı olduğum icin universiteye yolladılar zar zor, yoksa karşılar kızın okumasına. Ama ne okuma, yurt parası yatırılmadığı icin valizlerimle sokakta mı kalmadım, 3 gunu sadece 2 poğaca ile mi gecirmedim. Sonra calıştım yine onlara verdim.

Derken bana deliler gibi aşık olduğu icin eşimle evlendim. Babamın tam tersiydi cunku. Rahat ve sakin. AMA şu son zamanlarda felaket soğudum. Cunku, eve bir misafir gelir, evde her ne giyiyorsa onunla durur, uygunsuz olsa bile. Ona gore neysen o olmalısın başkaları icin değişmemelisin. Misafirliğe gideriz corabının biri başka biri başka, ona gore corabın gorevi ayağı sıcak tutmak sadece. Sonra şu sıralar ben cinsellikte aşırı istekliyim ama o enerjisini haftada bir kere toparlayabiliyor. Ayrıca aşırı kilo aldı, saclarını falan saldı, zaten onu gorunce iştahımda kacıyor. Ama sanırım bunlar biraz bahane cunku asıl sebep bencilliği.

Orneğin, ağzını şapırdatarak yediği icin kardeşim onu eleştirmişti, oda "Farkındayım ama umrumda değil" demişti. Bunun gibi kucuk gorunen ama bana gore buyuk ornekler cok. İyi yonleri yok mu? Elbette, gezmeme tozmama, alışverişime karışmaz. Yemek secmez, yoksa dert etmez. Bebekle ilgilenir ve surekli dinlenmeme olanak sağlar. Surekli iltifat eder, sarılmak ve opmek ister. Falan filan. Boşanmak istiyorum sanırım ama bekleyebilirim biraz. Araştırma gorevlisi olmak istiyorum ama duzenimi bozup calışmaya başlarsam cok zor olur. Biraz daha beklesem mi?
(5 yıllık evlilikte son 1 yıldır boyle, yoksa kesinlikle cocuk duşunmezdim.)
Not, Arkadaşlar konuyu actıktan sonra coğunluğu dinleyip guzelce konuştum, ama adam değişmek, rahatını bozmak, kendine ceki duzen vermek istemiyormuş. Boyleymiş artık ve boyle kabullenmek zorundaymışım! Lutfen hala kırıcı yorumlarınıza devam etmeyin bu bencillik sizin icin hicbirşey ifade etmiyorsa.