merhaba,cok caresizim cok..eşimle 10 temmuzda boşanıyoruz. sebebimiz hem annesi hem kendi. eşim hep haklı hep onun dediği doğru olsun istiyor. otoritesini kaybettiğini soyleyip duruyor. siyasi goruş olarakta ayrıyırz. Ben herzaman onu dinledim saygıyla hep sustm. bigun gruşumu savuniyim dedim sehpalar hava da uctu. her konuda haklı. nevar ben senin kocanım hep ben haklı olsam nolcak demeye başladı. bi zaman sonra sinir krizleri gecirmeye başladım. gelelim annesine nişanlandığımz gunden beri bana eşimin eski nişanlısından kalan bi minik valiz varmış icinde sacma sapan torpu fln kaltı bi gun eşimin sakın bunu vermeye kalkma demesine ragmen getirdi baana verdi o valizi bunu kullan diye. durumum yok sana bişey yapamadım diye.. bunun gibi bir cok durumlar. eşim benim yanımda oldu hep ama bi yere kadar sonucta annesi. ailesinin maddi sıkıntıları ailevi huzursuzlukları hep bnm evimdeydi onlar yuzunden cok yıprandım. ama en onemlisi eşimin davranışları oldu tabi ki. eşim cok egolu biri trafikte bil biri ona korna calınca selektor yapınca 10 katını ona yapmaya calışan biri.. benden hep susmamı ona resmen itaat etmemi bekliyor. insan olarak iyi cok iyi ama biz arkadas değiliz ki aynı evi hayatı paylaşıyoruz seviyorum onu ama yapamıyorumda. ev iişlerinde yardımcı olur bana desteği coktur o konularda aldatması şiddet yok ama anlattığım durumlar cok yıpratıcı cok. hic bişey soylenmiyor. hic uyaramıyorum bile olumsuz bişeyinde hemen 50 laf ediyor. haftaya ailemin evine gecicem ama okdr canım acıyoki 3 aydır ağlıyorum hic dinmedi. zaman yaklaştıkca boğuluyorum. keşke aldatılsaydım boylesi cok acı cok icim yanıyor nolur biişeyler soyleyin