Merhaba arkadaşlar.23 Yaşındayım Universite son sınıf oğrencisiyim endustri muhendisliği okuyorum.Bilgisayarla ilgim olduğu icin bilgisayar ile işlemleri rahatca yapabılırım.Youtube ile tanışmam 1 seneyi geckin suredir bir duzen oturtamadım ara ara kucuk kazanclar alabildim fakat surekli telife takıldım ceşitli işer yaptım fakat suan bulundugum konum ıle yaptıgım işleri devam ettiremiyorum.part time bir iş ilede gecim saglayabılıyorum ve kısaca bılsayar basında gunde 10 saate yakın kadar kalabılıyorum yaptığım işte bilgisayar başında oldugu icin ilgilenebliyorum.OKulumda cok az dersim kaldığı icin konuşacagım arkadaslara okul ve iş dert olmaycaktır belirttiğim gibi gunluk 10 saat pc başında kalabilirim.Cogunlukla gunduz vakitleri buradayım yapabileceğim işleri ve sahip olduklarıma belirteyim ona gore daha acık konuşabiliriz ;
1)Eradan satın almış oldugum Yutubum botu'm vardır
2) 1 adet fransa lokasyon vds mevcuttur
3)cok kapsamlı olmasada render işinden anlıyorum. (dunya geneli aşabiliriz)
4) partner kanalları oluşturabiliriz
5)konusmalara gore ozgun calışma sağlayabiliriz.
6)pc basında yapılabilecek youtube veya dışında pc başındaki işleri yaparım
7)office programları ve az duzeyde olsa wordpress bilgim vardır.
8)cep telefonundan yapılan uygulama oyunlar kayıt edilebilir
9)araştırma yapabilirim. yeni kanal ve dosya cekilebilir
NOt:Arkadaşlar ip sıfırlayamıyorm mail acma işlemi yapamam
Birde bu işlemleri yapabılıyorsan kendin nasıl calışmıyorsun diyen arkadaşlar olabilir. arkadaşlar telif yuzunden hep kazandıklarım banlandı odemem işleme girmedi ve suan okul okudugum yerde masraflarım ıcın bıraz kazanc ıle saglamam gereklı onun icin
riske atmamak adına iş arıyorum ilanı acıyorum
ilgilenen arkadaşlar mesajda atabilir.. ozeldende yazabilir.
İş arıyorum
Freelancer0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- İş arıyorum