Merhaba. Cocukluk arkadaşımı, canımı ciğerimi (kadın), eşimin bir arkadaşı (erkek) ile tanıştırdık. Aralarında bizim bile beklemediğimiz bir elektrik oldu. Bunlar aşık oldu, birliktelik yaşamaya başladılar. Cocuğun ailesi iyi bir aile. Hani aşırı zengin değiller ama anne baba okumuş. Ev, araba, yazlık falan var aileye ait. Sıkıntıları yok.

Birlikteliklerinin 6. Ayında cocuk, arkadaşımdan utana sıkıla 5000 lira istemiş. Kız vermiş. Ama nasıl aşık. Nolacak canım falan diye duşunerek. Sonra cocuk bundan ara ara bin lira, iki bin lira almaya devam ediyor. Bayaa bi 40.000 lirası cocukta. Cocuğun anlatamadığı bir borcu var sanıyorum. Ama cok ketum. Yani şuraya şu kadar borcum var, şu tarihte bitecek demiyor bir turlu. Ve cocuğun işi de gayet iyi aslında. Aylık geliri 17-18 bin civarı. Ona rağmen butcesini toparlayamıyor.

Bizim kız diyor ki, artık isterken cok rahat istiyor. Yaa sanki uzerimde bozuk yok der gibi. Bana bi 3000 lira gondersene modunda.

Bana cok anormal geldi. Hem erkeğin kadından duzenli olarak para istemesi, hem sebebini anlatmaması, hem de artık rahatca istiyor olması.

Kızımız cok naif. Gaza getirmek istemiyorum onu ama bu iş patlar ve kavga ederler gibi. Olay size nasıl gorunuyor?

Bu arada cocuk yakışıklı, efendi, sahip cıkan, toplumda sevilen, kızın ailesi ile tanışıp beğenilmiş biri. Cok enteresan.