Heralde eski konularını bilmeyen kalmamıştır. Cuma gunu başka bi şehirdeki kurumdan bana iş teklifi geldi. Yani bu konunun oncesi vardı ama o gun aradılar. Pazartesiye kadar bsna musade edin duşuneyim dedim. Dun eşimi aradım ve durumu paylaştım. Biz nasıl olsa sınavdan sonra ayrılma kararı aldık ben baska bi şehirde yeni bi hayata başlamak istiyorum dedim. Sok oldu sacmalama dedi. Ben de gelirim dedi. Yani boşandıktan sonra. Ben 10 yıldır bu şehirdeki yasanmisliklardan kacıcam zaten olmaz dedim. Ben oğlumu gormeden yapamam dedi. Sen bilirsin o zaman gelirsen gelirsin o seni ilgilendirir dedim. İstersen cocuk burda senle kalsın dedim. Sırf ne diycek diye. Olmaz annesiz bırakamazsın onu falan dedi. Ben duşuncem bu pzt haber vericem lutfen bana destek ol ve sınavdan sonrasını da beklemiyelim diyip kalkıp gittim. Bu konuşmaları yaparken gozleri hep doldu eşimin.
Dun gece geldi eve cocukla ilgilendi cocuk uyuyunca gel cay icelim dedim. Cay falan ictik. Ve gitti.

Ben gercekten gitmeyi duşunuyorum o şehre. Bu fırsatı bi daha yakalamam zor. Ama belki kurtarabiliriz iyi olabiliriz diye de cok uzuluyorum. 2 gundur duşunup duruyorum aileme de daha bişey demedim. Bu sabah onu aradım kahvaltı yapalim dışarda diye once mırın kırın etti sonra geldi. 3 saat konuştuk. Ona yeniden deneyelim terapiste gidelim dedim. Sana inancım yok dedi. 10 yıldır sen uğraştın artık biraz da ben uğraşayım elimden geleni yaparım dedim. Don eve cocuğumuzla birlikte yaşayalım dedim. Sen beni seviyo musun gercekten dedi. Evet dedim. Ama seven insan senin yaptıklarını yapmaz dedi. Surekli gozleri doldu bi ara ağladı. Ama ben seni sevmiyorum seni sevmeyen bi insanla nasıl yaşarsın dedi. Sevmedigine inanmıyorum sadece coook kırgın ve kızgınsın ben bunun gecici olduğunu duşunuyorum. Duzeltmek icin elimden geleni yapıcam dedim. Peki seni seviyorsam neden sana dokunmak istemiyorum neden sevismek koklamak istemiyorum ben dedi. Gecici olduğunu duşunuyorum dedim yine . Ben 2 ay oldu nerdeyse. O yuzden merak ettim ve peki normalde de cinsel bi isteğin yok mu dedim. Yoo ... yapıyorum dedi. Yani kendini tatmin ettiginı soyledi. Acayip canım yandı bunu duyunca. Sonra daha bi suru şey konuştuk. Normal muhabbetler falan. Sonra kalktık onun işleri vardı. İşlerin bitince gel cocuğu alıp dışarı cıkalım annenlere gidelim ne zamandır torunlarını gormuyorlar ve cok ozlediklerini soyleyip duruyorlar dedim. Kayınvalidem bi rahatsızlık gecirdiği icin cıkamıyo şu sıralar dışarı. Tamam olur ama soz vermiyorum dedi ve ayrıldık.
Telefonun başında caresiz bekliyorum diye bi şarkı var ya simdi onu soyLu yorum kendi kendime