Merhaba arkadaşlar.
Telefonum cok sayıda yanlış şifre girişinden dolayı kilitlendi, ben de bilgisayara bağlayıp kurtarma modu ile geri yukleme yapmaya calışıyorum. Ama her seferinde " "iPhone" adlı iPhone guncellenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu (75)" hatası alıyorum. Telefonumun ismi onceden 'melihkzs' idi ismi sıfırlandığına gore işleme başlamış ama kesilmiş gibi duşundum. 2 farklı bilgisayarda denedim ikisinde de aynı hatayı alıyorum. Ayrıca telefonumun ekranı Apple logosu altında bir bar ile birlikte takılı kaldı. Bar boş ve hicbir hareket yok. Bende hard reset atarak o ekrandan cıkardım. Son olarak soylemek istediğim, telefon asla ama asla normal ekrana donmuyor. Ne kadar kapatılıp acılsa dahi ana ekrana donmuyor. Kapatmak icin ses tuşuyla kilit tuşunu basılı tuttuğumda normalde cıkan surgu bile cıkmıyor. Benim kanaatim ben ilk geri yukleme icin hazırlık yapılırken yanlışlıkla kabloyu cıkardım, bu durum yazılımın hasar gormesine sebep oldu. Sizden bu konu hakkında yardım bekliyorum.
Şimdiden teşekkurler.
Kilitlenmesinin sebebi: iPhone kendi kendine şifre değiştirdi | Technopat Sosyal
iPhone kurtarma modu hatası
IOS & iPhone & MacBook & iMac0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Cep Telefonları ve Tabletler
- IOS & iPhone & MacBook & iMac
- iPhone kurtarma modu hatası