Nasıl anlatılır bilmiyorum.
Kafam bir dunya.
Kızım uc yaşında ve 7 yaşında oyun arkadaşı var. Alt komşumuz ve uzaktan akrabamız.
Uzun zamandır gozetimimde kızımın odasında veya evin genelinde oynarlar. Ve bulundıkları odanın kapısını kapamak yasaktır. Surekli kontrol ederim , gerek gizli gerek kendimi belli ederek onları izlerim.
Kulağım surekli onlarda olur sesleri kesilince kontrol ederim vs. Neden bu kadar kontrolcu olduğumu merak edenler icin belirteyim ; kucukken tacize uğradığım icin bende paranoya oluştu.
Neyse yanlış birşey yakalamadım onca zamandir. Guzel vakit gecirdikleri icin bende mutluydum tabi.
Ta ki bir bucuk iki hafta oncesine kadar. Kızım ve cocuk yine odadaydı kapısının kapandığı duydum odasına gittim kapıyı actım ve ikisini kızımın yatağında uzanırken gordum. Cocuğa cok kızdım bir daha asla boyle birşey yapmamasını soyledim.
Bugun kızımın odasında oynuyorlardı. Yemek yapıyordum. Sesleri kesildi. Elimi yıkadım Hemen odaya gittim kızımın pijamasının arka kısmı nerdeyse yarıya kadar inmiş. O hırsla cocuğu dovdum. Evine gonderdim. Annesini aradım cağırdım. Olanları anlattım. Yuzu duştu yok TV den ne gorurlerse yapıyorlar daha cok dovseydin iyi yapmışsın iyice korkutsaydin bı daha cesaret edemez vs. İyice uyar olusu cıkardı bu evden zor tuttum kendimi dedim. Ben gorduğum yerde bı daha uyaricam dedim. Konu kapandı.
Sakinlesince kızımla konuştum neden pijaman acıktı dedim o ac dedi bana dedi. Kızıma da guzel bir şekilde bu şeylerin ayıp olduğunu vs anlatmaya calıştım.
Şimdi napicam bilmiyorum keşke polisi arasaydim cezai herhangi bir islem uygulanır mı yarın şikayetci olmak istiyorum ne yapabilirim. Beynim durdu nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Neden ya neden kahroluyorum ben mahfoldum zaten hayatım bitik cocukluğum bitik benzer şeyleri evladım yaşarsa olurum diyordum oluyorum sanki vucudum sıkışıyor nefes alamıyorum nolur yardım edin