Merhabalar yeni uye oldum sorunlarıma cozum bulmak icin yardımınıza ihtiyacım var 2 senelik evliyim Eşim bu sene ailesine aşırı derecede ilgili benim bileziklerimi bozdurup rızamı almadan babasına araba aldı hicbirşekilde razı değildim ama asla ne hissettiğim ne istediğim umurunda olmadı sadece kendi ailesini duşunuyor beni yok sayıyor 5 bin TL kredi cekmişti bin lirasını yazları koyde kalan (kışları benim oturduğum evde kalan) babacıgına gonderdi ihtiyacları varmış dedi ve benim o sıralarda dolabım boştu kendi evinin rızkını hic duşunmuyor varsa yoksa sadece ailesi onların sozunden cıkmıyor bana surekli kotu davranıyor aşırı anlayışsız ve bencil şuanda 1 haftadır ailesinin yanına gitti tatil amaclı beraberinde goturduğu krediden kalan 2500 TL yi 1 hafta icerisinde bitirmiş buradayken bana 50 liranın lafını eden bir insan Dı kendi ailesine har vurup harman savuruyor ve bu benim cok zoruma gidiyor soz konusu sadece maddiyat değil kesinlikle manevi anlamdada kendimi kotu hissettiriyor ne yapmalıyım duşunceleriniz benim icin cok onemli lutfen desteğinizi esirgemeyin