İyi akşamlar kızlar bir kac aydır kafama takılan bir konuyu acıp sizlerden fikir almak istedim. Ben daha 2 aylık evliyim bir de eltim var o da 5 yıldır evli. Onun cocuğu da var 2 yaşında. Eltimle aramız aslında iyi ama mesela şoyle soyliyim ikimiz yalnızken mesela ben ona kahve icmeye filan gidiyorum arada muhabbetimiz gayet iyi ama eşimin tarafındaki akrabalarla aynı ortama gelelim bir anda değişiyor sanki tavırları mesela onlarla cok samimi benle muhatap olmuyormuş gibi yapıyor kendini. Bende tabi aileye daha yeni yeni girdiğim (başka şehirden gelin geldim) icin bir eltiyi birde kayınvalideyi tanıyorum haliyle. Akrabaların icinde genelde eltimler falan mutfakta toplanıyor yalnız kalıyorum orda kotu bir durum benim acımdan. Kayınvalidem de şu şekilde, onunla da cok iyi aram muhabbetimiz de iyi ama mesela o da iki akşamda bir eltimler onlarda onlar eltimlerde. Biz pek dahil edilmiyoruz bakıyorum biri gelmiş kayinvalideme eltimde gitmiş oraya ama mesela beni cağırmamis kayınvalidem ben bir kac gun sonra eltimden oğreniyorum yani. Bir kac defa oldu boyle muhabbetler. 3 yaş var aramızda. Bende burda yalnızım bu şehirde yani. İstiyorum ki onlarla samimi olayım gercekten bende iyi duşuneyim onlara karşı onlarda iyi duşunsunler sıcak bir ilişkimz olsun ama ben biraz dışlanmış hissediyorum sanki onlar "biz" olmuşlar ben el mişim gibi hissediyorum. Belki cok abartı bir durum gormezsiniz mesela ama farklı bir şehirden gelin gelmiş ve daha 2 ay once gelmiş olanlar anlarlar beni yani. Arıyorum soruyorum da kayinvalidemi eltimi falan da yani. Oyle soğuk cekik durmuyorum ama bilmiyorum. Sizin onerileriniz var mı boyle yap şoyle yap diye. Mesela eltimle goruşuyoruz falan diyorum ama hep ben bana gel diyorum yada evdeysen ugricam diyorum oyle yani ondan bana bugune kadar hic adım olmadı. Yaş farkı az diye de bi onu yakın hissediyorum kendime. Yani iyide olsak icten ice sanki bişey var gibi hissediyorum yani umarım anlatabilmisimdir hani boyle herşey iyidir ama bişey vardır ya oyle bir duygu hissettiğim işte. Valla bu kadar yani yorumlarınızı merak ediyorum