merhaba hepinize. O kadar kotu bir olay yaşıyorum ki icinden cıkılmaz bir hal aldı. Ben 2bucuk yıllık evliyim ve de eşimle 7yıllık da bi birlikteliğimiz oldu. Şu an 1 yaşında kızım var. Sorun şu ki kız kardeşim gurbette olduğum icin arada gelir kalır ve uniyi kazandı aynı şehirden surekli bizde kalmaya başladı hem bana yoldaş olacaktı. Ama oyle bi olay yaşadık ki yerle bir oldu herşey cuma gunu sabah uyandığımda kardeşim eşimin sabaha karşı gelip ustundeki yorganı acıp popomu okşadı diyor 3dk falan kardeşim o sıra arkasını donukmuş donup bakmamış o sırada niye bakmadın diyorum sen duyup uzulme diye diyor sonra az gecince donduğunde eşim kızımın beşiğinın başındaymış aynı odada uyuyolar cunku kardeşim ve kızım salonda. Gercekten anlam veremiyorum kardeşim eminim o yaptı diyor yeminler ediyor eşimde kızımızın olusunu goreyim diyor kurana el basıyor yapmadım diye ben yapmadım birşey diyor ustelik eşimde kardeşimede cok guveniyorum ama bu olay nedir ne yapacağımı şaşırdım. Bu olay olunca kardeşim gitti ama ben gitmedim kardeşim ne kadar eminse de ben eşimin yaptığına inanmıyorum. Ama icim yanıyo dusunmekten bu olayın nasıl olduğunu lutfen akıl verin cok kotuyum