Herkese iyi forumlar,
Benim cok ciddi bir derdim var.
Kız kardeşim bundan 2 ay once sevgilisinden ayrıldı. Tabi hepimiz şok olduk. Sevgilisi evlenme teklif etmişti evleneceklerdi.
Kardeşimde garip davranışlar vardı, surekli dışarı gitmeler, surekli ağlamalar, surekli hırcın haller. Bunu erkek arkadaşından ayrılmasına bağladık.
Sonra bugun bizimkilere uğradım, kardeşim dışarı cıkmıştı. Zaten iki haftadır gunluğunu okumak istiyordum. Ve bugun cesaret ettim..
Okumamla beraber şok oldum. Nişanlı olan bir arkadaşı ile goruşuyor. Onunla goruştuklerini hep yazmış. Ondan kopamadığını,adama(!) acıldığı halde adamın onu ciddiye almadığını, benim sorumluluklarım var dediğini hep anlatmış. Beynimden vurulmuşa dondum. Hala kendimde değilim, kendi evime geldim. Şoktayım. Eşime ne diyeceğimi şaşırdım. Kimseyle paylaşamıyorum. Adam kısaca şu an hem kardeşime umut verirken hem de nişanlısıyla beraber. Hatta nişanlısı aradığında kardeşimle beraberken konuştuğu bile olmuş.
Aklım almıyor nasıl benim kardeşim bunu yapar. Nasıl nişanlı bir adamla goruşur. hatta adam beni sevdiğini biliyorum, eski erkek arkadaşını sevmediğini biliyordum demiş. Daha anlatamayacağım şeyler var. Elim ayağım titriyor.
Ben bu işin icinden nasıl cıkaracağım kardeşimi? Adam sorumluluklarım var ayağına kardeşimle gununu gun ederken hem benim kardeşimi hem o kıza yazık ediyor. Benim kardeşim neler yazmış. Kalbim onu secti. Onsuz olamam vs...Benim kardeşim nasıl bu kul hakkına girer, bunu da aklım almıyor. Alamıyor..cok kotuyum.
Bana akıl verin nolur. Ne yapmalıyım? Kardeşim bunu bana anlatmadı. Ben gizli oğrendim. Onunla konuşayım mı?
Yoksa telefonundan o adamın numarasını alıp onunla mı konuşayım? Benim kardeşimi rahat bırakmasını mı soyleyeyim?
Bu mesele ciddi bir durum nolur akıl verin..
Lutfen bana tavsiye verin. Cok caresizim.
Bu arada konu fake değil. Sebebini