Merhaba ben 7 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendik. Evlendikten sonra bircok sorunla mucadele ettik. Evlenirken eşimin epilepsi hastası olduğunu biliyordum. 20 haftalık hamileyim ve eşim 5 gun once nobet gecirdi. Sanırım 3-4 dk. Kadar surdu fakat benim icin sanki 20 yıldı o sure. İlk defa yanımda oldu boyle birşey. O gunden bu yana eşimi yalnız bırakmaya cok korkuyorum. Ve gozumun onunden o gunku caresizliğim gitmiyor. Gece.onun uykusunu, nefesini kontrol etmekten uyuyamıyorum. Bu hamileliğe cok mucadele ederek ulaştık. Gergin olduğum zamanlarda nedense bebeğim daha cok hareket ediyor. Hissediyor mu bilmiyorum kendimi ne zaman ve nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Daha once dert ettiğim bircok şey anlamsız geliyor. Herşey gelip geciyor ama daha once hic bu kadar nefessiz kalmamıştım bu nasıl gececek bilmiyorum. Hep korkarak mı yaşayacağım artık? Bebeğime bu durumdan etkilenmeden nasıl kavuşacağım? Bebeğim doğduğunda eşimin uykusunu bolmemek icin farklı odada uyumalıyım ama eşimi nasıl yalnız bırakacağım? Ya ben yanın da değilken birşey olursa? Ya dışardayken yoldayken, ışıklardan gecerken birşey olursa? İlk defa nasıl guclu olacağımı bilmiyorum. Cok uzgunum cok.