Merhaba hanımlar
Konum kv ile ilgili. 7 yıllık evliyim . Arkadaşlar vasıtasıyla evlendim. Avrupa'da dogdum buyudum. Evlenerek turkiyede kaldım. Başdan beri kv beni istemiyordu bu yuzden her fırsatta hakaret ,aşagalama vs gibi davranışları vardı. Dugun vs olmadı hep hakaret etti evlenmeyeyim diye son gune kadar uğraştı. Annem babam o esnada boşanma ,yeniden evlenme durumları vardı tam karışıklık zamanıydı. Anneannem felc gecirdi vs derken nikahdan evlendik . Ama evin tum eşyasını hep kv begendi zorla aldırdı kendı zevkine gore. Eltiyle kıyaslayarak aşagladı hep. Tek avantajım evim ayrı. Başdan hicbir şekilde aile apartmanında oturmayı kabul etmedim. Eşimle ortaklasa ev yaptılar. Eşim kendi Tapusunu bile 2 yıl once zorla aldı onlardan ,kayınbaba olmeden.
* Kv 7 yıldır her fırsatta aynı apartmanda oturmamızı istedi, ugraştı. Laf soktu.
* Hicbir şekilde kabul etmedim.
İlk cocuk olduk dan sonra mecbur kiraya vermek zorunda kaldılar bizim daireyi. Yoksa gelmemiz icin verdirmiyolardı kiraya.
* İki yıl once kendi paramla hac ve umreye gittik. Bussuru hakaret etti. Boşanırsak hic uzulmezmiş. O ev onunmuş oglu aptalmış beni ortak etmiş tapusunu alarak Vs vs gibi
* 1 yıl sonra hamile kldım. Doğum yurtdışında oldu. 8 ay yurt dışında kaldım maddi acıdan.
Nerdeyse 1 yıldır goruşmuyoruz. Bebek gormeye hicbiri gelmedi. Sanırım gelmeme sebebi Niye hacca gitmişiz ve niye aynı evde oturmuyormuşuz....
Şu durumda benim ne yapmam gerekiyor? Eşim bebegi gostermek istiyor annesine. Ben gitmek istemiyorum. Gorumce , elti vs hicbiri tebrige gelmedi. Guya ben gostermeye gitmeliymşim orası ortak ev olduğu icin...
*Kv ve gorumce bizim dairemzde oturuyorlar. Anlaşamıyolar. Gorumce kira vermeden alt katta oturmak istiyomuş. Kiracıya cıkış vermişler bile. Bizim kiraya vermeye bilir. Boyle sorunumuzda var. O eve girmek icin mecbur ediyorlar. Ne yapmak lazım?
Kusura bakmayın uzun oldu. Fikirlerizi bekliyorum