Arkadaşlar Merhaba;
Foruma bundan 1 sene once uye olmuş biri olarak şunu belirtebilirim ki,youtube`de başarıya donuk birşey elde etmiş değilim.Tabi ki yazının devamı "sizden yardım istiyorum" şeklinde olmayacaktır.
Bu arada başlık icin kusura bakmayın.Bir insan kendini nasıl bu kadar ezebileceğini 24 yaşında oğrenmiş oldum.Cunku yaşım gereği okuyup bir meslek sahibi olmak yerine sevmediğim işte ayda 550 TL ile calışmak zorundayım.Babamın hastalığı,borcuna sebep emekli maaşının kesilmesi, hali hazırda bulunan tavuk ciftliğimizin mahkemelik olması ve işletemiyor olmamız.Aynı zaman da artan borclar bunun nedenleri.
Arkadaşlar Evin yukunu ablamla ben sırtladık ama gecen her zamanda geleceğimizi de kaybediyoruz.Tabi ki daha bircok sebep beni daha iyi bir işe yoneltmeye calıştıysa bile bunu durumumuzdan oturu yapamadım.Cunku o sevmediğim işe muhtacım.
Arkadaşlar şunu belirtmek istiyorum.Ben bu yazıyı kendimi acındırmak icin yazmıyorum.Sebebim, başarabileceğime ve kendimi geliştirebileceğime inandığım youtube konusunda iş istiyor olmam.Kendin niye uğraşmıyorsun diyecek dostlarım olacaktır ama işim gereği sabah 7 akşam 9 yaptığım icin buna vaktim kalmıyor.Ama inanın hergun bu konuda gayret icersindeyim.Elimden geleni yapıyorum.Tam gunumu buna ayırıyor olsam tabi ki durum farklı olabilirdi.
Ama şunuda belirtmek isterim.Youtube konusunda boş biri değilim.Varsa da bir eksiğim bu acığı kapatabilirim.Cunku bilgisayar ile uğraşmayı seviyorum.Sağolsun forum icersinde bana vaktini ayıran abilerimiz,kardeşlerimiz oldu ama bunu bir turlu kazanca ceviremedim.
Uzun bir yazı oldu kusura bakmayın.Arkadaşlar tek isteğim dalga gecmeyin.Cunku biraz karışık bir yaşantım var.Hem maddi hem manevi durumumdan oturu bu dalgayı kaldıramayabilirim.
Guzel dilekleriniz beni yaşama bağlama adına pusula olacaktır.Cunku iş yerimde hakaret yemekten kendimi de kaybettiğimi belirtebilirim.
Şimdiden vereceğiniz cevaplar icin teşekkur ederim..
Bir işe yaramak istiyorum
Freelancer0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- Bir işe yaramak istiyorum