Herkese merhabalr diliyorum derdim baya cok nasıl anlatsam bilmiyorum .3 yıllık evliyim surekli şiddet gordum beni sahiplenmeyen değer vermeyen bir eşe sahibim bana nefret edercesine bakan benden igrenen bir eşim var evliliğinin ilk iki ayı sadece mutluydum coğu zaman komşumun verdiği ymeklerle karnım doydun eşim sadece bakliyat urunleri alırdı pazara 6 haftada cıkar orda burda haftayı gecirdi oğluma sut alırken bile beni tartaklardi. Hepsimi gectim kafama bu konu cok takılıyor eşim cinsel anlamda yanıma hic yaklaşmaz ben yaklaşınca iter istemiyorum der cirkin biri değilim ama surekli boyle yanına yaklaştığımda arkasını doner yatar karı kız ayağı da yok sadece ev arkadaşı gibiyiz yemeğini yer konuşmaz cocukla biraz oynar sabaha kadar okey oynayabilor hic uyumasa dert değil beni bana iğrenc hissettiriyor sanki ben dunyanaiin en cirkin insanıyım gibi cinsel anlamda hele yuzume bakmaz bu nasip bir es anlamıyorum benim zorumla olduğunda soylemesi ayıp hemen boşalır bi dk bile surmez opmez bile beni sanırım sadece beni tatmin etmek icin bu sonra doner arkasını yatar bakmalıyım bilmiyorum şuan ailemin yanındayım bosanma davası acıcam ama sizce bu adam niye boyle yapıyordu bana ben artık cok tukendim yardımlarınıza ihtiyacım var kimseye de dile getiremiyorum yoruldum artık hayatta o kadar kotu bi durum ki bi evladım var onun icin cok dayandım cok şiddet gordum piskolojik olarak zaten kotuyum napmaliyim