iPhone 7 kullanıcısıyım. iOS 13.4.1 surumunde. 2 kere başıma gelen olay şu şekilde:
1. telefonda WhatsApp'i actığımda en son 3 hafta once girdiğim bir sohbeti actı otomatik olarak kendi kendine. Ki en son ben o sohbete dahi girmedim. Daha 1-2 dk once başak bir sohbetteydim yanlışlıkla basma ihtimalim dahi yok.
2. bugun yine notlarımı actığımda cop kutusunda olan bir not otomatik olarak acıldı. Ki yine aynı şekilde bu benim en son actığım not değildi kesinlikle o notlara her gun girerim ve o notu son actığımdan bu yana 25 gun gecti.

Bu sorunlara karşı aklımda 3 şuphe var:

1. evet akla gelecek ilk ihtimal. Telefonumu biri karıştırıyor ki bu cok duşuk bir ihtimal.
2. iPhone iCloud uzerinden IPad'im ile senkronize ve IPad'im şu an bende değil. Ama bu şekilde de olsa notlarımı actığımda IPad'in girdiği son notu bildiğim kadarıyla gormemem gerekiyor yani IPhone'da en son hangi notu acmışsam onu gormeliyim değil mi? Acıkcası bu noktayı hic denemedim. Hem IPad'i ve hem iphonu senkronize olan bir arkadaş bu konudaki sorumu cevaplarsa cok muteşekkir olurum.
3. telefonun yazılımında ya da yazılım guvenliğinde bir sorun var.

aynı sorunu yaşayan bir akradaş oldu mu? iPad ile senkronize iken notlar uygulamanız IPhone'da acıldığında kaldığınız yerden otomatik olarak actığınız anda devam ediyor mu? cevaplarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum sayın Technopat'lar.