O kadar aptalım ki. Kendime hayret ediyorum.
Normalde maskesiz dolaşmayan kendini izole eden ben haftasonu erkek arkadaşımla goruştum. Maskesiz bir şekilde bi parkta oturduk. Pazar gunu de bir-kac kez reddetmeme rağmen ısrarla kuzenlerime davet edildim. Normalde başkasının evine gitmek şu surecte yapacağım bir iş değil ama basiretim mi bağlandı bilmiyorum gittim.4 kişiydik Herkesle mesafeli durdum fakat ne derece etkilidir bilmiyorum. Ve pazar gunu bazı ozel sebeplerden dolayı ablam ve 3 cocuğu bize gelmek zorunda kaldı ve ben 4 aydır gorememenin verdiği duygusallıkla onlara yakın durdum. Pazartesi bu ozel sebepten dolayı işe gelmedim. Dun geldiğimde ise aynı odada calışan arkadaşımın babasında koronavirus olduğunu oğrendim. Dunden beri icim icimi yiyor. Ben nasıl bu kadar sorumsuz davrandım diye. Calışma arkadaşımda da pozitif olduğunu bu sabah oğrendik. Yerimde duramıyorum. O kadar insanla goruştum vicdanım hic rahat değil.
Tum şirkete test yapılacak fakat ben filyasyonekibine utanmadan o kadar kişi ile goruştuğumu nasıl diyeceğim..
Maskesiz dolaşmayan ellerini surekli yıkayan bi insandım. Neden boyle bir sorumsuzluk yaptım basiretim bağlandı..
Cok stresliyim.

Ayrıca birşey sormak istiyorum
Iş yerine yapılacak olan testi vakanın belli olduğu gunden 2 3 gun sonra yapılması daha sağlıklı demişler. O nedenle patron cuma gunu yaptırmak istiyor ve ayrıca yapılan test suruntu değil farklı bir kan testi olacakmış. Sonuclari ise 5 saatte cıkacakmış. Bu 2 3 gun olayının doğruluk payı nedir bilen var mı