Oncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben Sena. Bu gun size derdimi dokmek, sizden fikir almak istiyorum. Başlamadan once bu forumda benzer konulardaki yorumlara baktım ve bu forumun genel kitlesinin muhafazakar bir hayat tarzına sahip olduğu kanısına vardım. Belki bu anlatacağım sizin "ahlak, namus ve değer" yargılarınıza uymayabilir saygı duyarım ama ben sizden olaya yargılayıcı değil empati yaparak yaklaşmanızı istiyorum. Ben 19 yaşında sınava hazırlanan ve başarılı bir oğrenciyim. Bir birlikteliğim var. Kendisi de 19 yaşında ve birbirimizin cocukluk aşkıyız. 12 yaşında tanışmıştık. Arada mesafeden dolayı ayrılıklar yaşansa da 7 yılı dolu dolu yaşadık. Hem ben hem o biraz asosyalizdir. Birbirimizin tek dostu, sırdaşı olduk. Aramızda bir bağ var. Yaşı kucuk olanlar sevemez demeyin bence en guzel yaşı kucukler sever. Yaşına gore cok zeki,olgun ve kaliteli biri. Onun gibisi kolay kolay bulunmaz. Biz boyle ilişkimizi yaşarken 2 yıl once ailemin bundan haberi oldu. Cok tepki gosterdiler. O gunler yaşadığım uzuntuyu size anlatamam. O hep destek oldu bana. Ben de aileme karşı ilişkiyi bitirdiğimi, onun sadece arkadaşım olduğunu falan soyledim. Ailem bu surecte beni cok sıktı asla dışarı cıkamama izin vermediler. Bir sure goruşemedik. Aradan biraz vakit gecince ailem olayı unuttu ve eski duzenimize donduk ve tekrar goruşmeye başladık. Kopamıyorduk işte. Ilişkimiz gun gectikce derinleşti hatta ilişkimizin en guzel yılları son 2 yıl diyebilirim. Şu an goruşmeye devam ediyoruz ama ailemin haberi yok. Oğrenilerse başıma neler gelir bilmiyorum. Onun ailesi biliyor ve normal karşılıyor. O ailesinden destek gorurken benimse ailesinden gizli secili yapan kız durumuna duşmem beni cok uzuyor. Universite bittikten sonra gizlice evlenmeyi planladım ama ailemin peşime duşmesinden korkuyorum. Ailem kontrol manyağı ve benim kendi başıma birini sevip evlenmemi kabul etmezler. Damat ne kadar iyi olsa bile. Benim iyiliğimi değil sadece bana hukmetmek istiyorlar. Ne yapmalıyım? Toplumun ailesinin sozunden cıkan namussuz kız etiketinden bıktım. Namussuz değiilim sadece sevdiğimle evlenmek mutlu olmak istiyorum. Yaptığım ankete cevap verin lutfen. Yorumlarınızı bekliyorum. Herkese iyi gunler.