MODA SEKTORUNE YONELİK SİTEMDE İCERİK GİRİŞİ YAPACAK KİŞİ ARIYORUM

Arkadaşlar elimde hazır yazılmış 150 adet makale mevcuttur. Yoğunluktan siteye girişlerini yapamadığım icin bu makaleleri siteme belirli kurallara uyarak giriş yapacak kişi arıyorum.

Yapacağı gorevler;

Makaleleri kendisi isterse gunde 5 adet olacak şekilde gun icerisine zamanlayarak girebilir. (orn: 1.makale 09:00 2.makale 13:00.. vs vs) İsterse bir hafta kafa patlatıp gelen toplu makaleleri tum aya da zamanlayabilir kabulumdur.

Etiket girişi yapacak. Orn: Başlık Nişan elbiseleri. 2016 Nişan Elbiseleri, En yeni Nişan Elbiseleri gibi. Min 3 Adet.

Konuya uygun kategori sececek.

Gelen makaleler de seo uyumuna dikkat edecek varsa hata duzeltecek. Orneğin: Anahtar kelimenin yazı icerisinde gecmemesi. Yazım hataları vs.
Her makale icin konusuna uygun min 15 resim bulacak. Bulduğu resimlerin isimlerini duzenleyecek. orn: Makale konusu: Canta Modelleri, Resimde Kırmızı canta var, Resim İsmi: Kırmızı Canta Modelleri gibi... )

Yoast Seo Eklentisi sitemde mevcut ona dikkat ederek makale girişini sağlayacak. (Anahtar kelime,meta acıklaması.)

Ozetle: Gelen makalelere konusuna uygun her birine min 15 resim bulması ve resimleri konuya uygun isimlendirmesi, Makalelerin seo uyumuna, yazım hatasına dikkat etmesi, Her bir makale icin min 3 adet etiket girişi yapması. Yoast Seo Eklentisine dikkat etmesini istemekteyim.

Arkadaşlar bu her ay duzenli olarak devam edecektir. Yapacak kişi ne kadar ozverili calışırsa ben 10 fazlasını gosteririm ona karşı. Cok onemli bir durum olmadıkca kesinlikle aksatılmasını istemiyorum ona gore benle iletişim kurun daha sonradan sorun yaşamayalım. Gunde 2 saatini pc ye ayırabilen arkadaşlar iletişim kursun.

Anlaşacağım kişiye kendimin nasıl girdiğini gostermek amaclı teamwiewer uzerinden bağlanarak ilk makale girişini ben yapacağım. Ve kendisine nasıl yapıldığını anlatacağım. İşi bilmeyen paraya ihtiyacı olan kişilere kendim nasıl yapıldığını gostereceğim zor birşey yok.

Ucret olarak karşı tarafa verebileceğim tutar: 120 tl dir.

TEL:05342192630
PM ile de ulaşabilirsiniz.