Ben bu soruyu daha once de sormuştum fakat sonra silmiştim.
şu an 23 yaşındayım birden fazla eski sevgilimde acık, ustsuz fotoğraflarım var. Bazılarında yuzum de gorunuyor. Bu bahsettiğim fotoğraflar 6-7 yıl once gonderildi yani 15-16-17 yaşlarındaydım.
Daha once bir tanesi bu fotoğrafları yeni sevgilime gostermekle tehdit etti ben de goster dedim ama gostermedi yani belki de silmiştir diyorum.
Yıllardır bu korkuyla yaşıyorum ve dayanamıyorum artık. Sosyal medya kullanamıyorum kullansam da her yerden o kişileri engelliyorum bana ulaşamasınlar diye. Belki ismimi bile hatırlamazlar o zaman lisedeydik şimdi universiteden mezun olduğum 2 sene oldu.
Bugune kadar hic biri tehdit etmedi bu anlattıklarım dışında, coğu da sildim dedi.
İşin kotu tarafı fotoğrafları hatırlamıyorum bile yani belki boşuna evham yapıyorum belki yuzumun gozuktuğu yok ben oyle hatırlıyorum.
Ama artık hayattan keyif alamıyorum yeni biriyle tanışmaktan korkuyorum bu fotoğraflar ortaya cıkar yayılır diye. Artık normal bir hayat surmek istiyorum korkmadan paranoyaklaşmadan. Lutfen yardım edin sizce bunca zaman fotoğraflar saklanabilir mi? Ya da bana ulaşırlar mı? İnternete duşmuş olsa haberim olur muydu?