Merhaba kk uyeleri
Biliyorum son zamanlarda benden sıkıldınız, Bi boşanamadın gittin diyorsunuz belki, oncelikle diğer konularda da bahsettiğim uzere boşanma benim tarafımdan istemilmedi, diğer konularımda da istemeyerek evimden ayrıldım, ve ağlayaya boşanıyorum uzerindeydi, 2 haftadır ailemin yanındayım, ben evden ayrıldıktan sonra daha doğrusu evden kobulduktan sonra eşimin 1 hafta icerisinde boşanma davası acması (bu cuma mahkemem var) ve bu sure icerisinde beni bir kere bile merak edip aramaması, ve duyduğum hakkımda yalan yanlış (evde yemek yapmıyor, temizlik yapmıyor) ve bunun gibi sozler, evden ayrı oluşum, kendimi istenmiyor ve biran once boşanılmak istenilen kişi olmak beni derinden etkiledi, annemin ameliyatına gelince, annem 5 ay once bypass ameliyatı oldu, Allaha şukur iyi gecti, tabi bu surecte de eşimden iyi zaman zaman annemin yanına surekli gitmek istiyorum diye arabanın yaktığı yakıtın hesabını da yaptı, bu arada ikimizde calışıyoruz ve maddi sıkıntımız yoktu, bunların hesabını yaparken, nitekim arkadaşlar annemin başka damar tıklandığında bugun tekrar annemi işleme aldılar ve ben bunları yazarken hastanedeyim annemin yanında refakatci, kendimi cok yalnız hissettim, annemin işlem olduğunu biliyor ve bir gecmiş olsun araması yada mesajı yapması gerekmezmiydi, ben ona ihanet etmedim ki bu şekilde ayrılmayı hic haketmedim, yani demem o ki kk uyeleri atlatamıyorum, ve ben boyle surecler yaşarken eş kişisinin mutlu paylaşımları beni uzuyor, biliyorum dicek siniz ki bakma, ama elimde değil, cok yeni daha, yani kk uyeleri annemin boyle rahatsızlığı varken boşanma derdine duşmek cok mu onemliydi, ben annemin yanından cıkıp adliyeye gideceğim, boyle olmaması gerekiyordu, yani ben boyle olmasını gerektirecek bir şey yapmadım, ve bunları yazarken ağlıyorum, annem duymasın diye sesimde cıkaramıyorum, inansın goz yaşlarım icime akıtıyorum, cok uzuluyor cok etkilendim, geceleri surekli carpıntıyla uyanıyorum, kalp krizi geciriyorum sanıyorum, uyumaya korkuyorum