Bir gun buraya babamla ilgili konu acacağım aklıma gelmezdi ama artık bıktım...
Annem yıllarca calışıp evlere temizliğe gitti yemekler yaptı beni ve abimi okutup meslek sahibi yaptı abim muhendis ben hemşireyim ikimizde ozel bir kurumda calışıyoruz nişanlıyım nikahım ağustosta bir tarafta kurmaya calıştığım hayatım bir tarafta annem. Abim şehir dışında calışıyor.Babam alkolik iş alır yanında işcileri calıştırır 55 yaşına geldi henuz bir emekliliği yok ve calışmaktan bıkmış(!).Alkole verilen paranın hic lafını etmez.Elektrik su faturaları evde birikmiş durumda annem işten bir sene once ayrıldı artık oda tukenmiş durumda.Babam bu aralar daha fazla azıttı dun gece eve gec geldi ve alkollu,kendinden gecmiyor ama sacma sapan konuşuyor halinden belli oluyor ve en onemlisi başkalarıyla cinsel birlikteliği var.Annem bu durumlara kendini uzmekten hasta olacak zaten tansiyon ve şeker hastalığı var daha kotu olacak diye korkuyorum. Annemi bırakıp nasıl evleneceğim bilmiyorum şehir dışında olacağım kendisi beni duşunme abinin yanına giderim belki bir iş bulup calışırım diyor.Babamı evden kovmayı bile duşunuyorum hayatım altust olmuş gibi hissediyorum şuan işteyim aradım annem ağlıyordu kafam karmakarışık keşke annelerimiz olumsuz olsa