Belki hatırlayanlar vardır gecenlerde evliliği erteleyen sevgili diye bir başlık acmıştım. Ben 22 o 23 yaşında. Beş yıllık ilişkimiz var. Hemen işe gir evlenelim diyen adam İkimiz de iş guc sahibi olunca evlilik lafını ağzına almaz olmuştu. Burada actığım konuda herkes daha kucuk olduğu icin erteliyordur doğru yapmış gibi yorumlarda bulunmuştu. Ama gercekler oyle değilmiş...
Evliliği ertelemesinden ve iş yerinden arkadaşlarıyla tanıştırmamasından rahatsızdım. Bunu sık sık dile getiriyordum ve bahane olarak arkadaşlarının cok capkın olduğunu erkek ortamına beni sokmaya kıskandığını soyluyordu. Farklı bir instagram hesabından arkadaşlarını eklemiştim. Eklediğim kişi hikayesinde bir arkadaşlarının doğum gununu paylaşıyordu. Bir baktım benim sevgilimde bir kızla fotoda. Delirdim. O sinirle hemen aradım . İnkar etti tabi. Orada olduğunu bile soylememişti bana. Kendi hesabımdan kıza mesaj attım ilişkimizi anlattım. İnanmadı tabi telefon numaramı istedi aradı. İki bucuk yıldır sevgiliyiz biz bana evlenme bile teklif etti deyip fotoğrafları Mesajlaşmalarını yolladı. Tabi bende ona yolladım. Şu an cok kotuyum. Yaşadığım her şey yıllarca yalanmış. Bugune kadar gelinlik seciyordum her şey yarım kaldı. Hayallerim dunyam başıma yıkıldı. Sanki bir daha boyle sevemeyecekmişim gibi. Yıllarım emeklerim gitti. Yemek yemiyorum uyuyamıyorm. Ağlamamı durduramıyorum . Sindiremiyorum aldatılmanın acısını. Surekli kızın attığı fotoğraflara bakıyorum midem bulanıyor. Bu acı nasıl gecer