Hanımlar merhaba. Daha oncede eşimle ilgili konu acmisligim olmuştu. Şimdi sizlerden akıl almaya cok ihtiyacım var. Belki biraz uzun olabilir ama lutfen tecrubelerinizi esirgemeyin benden.
4 yıllık evliyim. Bu aya kadar bile surekli eşimin ailesinden sorun yaşadık. Ve surekli tartışma halinde olduk. Sanırım artık bu bizde birbirimize olan tahammulumuzu bitirdi. Eşim sinirlendiginde sağa sola birşeyler atar ve ben artık buna katlanmak istemiyorum. Her kavga bitisinde dokuntuleri toplamak istemiyorum. Bugun sabahta oyle oldu. Ve ben artık bu durumu yaşamak istemedigime karar verdim. Bu isteğimi yeni bildirdim ona daha cevap gelmedi muhtemelen bu kararımı destekleyecektir. Aksini istese bile biliyorum ki ayrılmayı hic istemeyecek birisi ama gururumu egosumu asla indirmez yani. Hep oyle biriydi sevgisini de icinde yaşar dışına belli etmez. Velhasıl korkuyorum. Aslında kararı vermiş olsam da boşanma sureci sonrası nasıl olur korkuyorum. Annem vefat etti. Bir tek babam var ve babamda anlasilabilcek bı baba değil. Verdiğini yaptığını her zaman başa kalkar. Ve eminim ki bosandigimda dışarı cikmama gelmeme gitmeme herseyime kısıtlama getirir. Ve ben onun yanına donmekten korkuyorum. Yani ev tuttum oğlumla orda kalacağım desem buna anlayış gosterecek bir baba değil. Boşanmaktan cok boşandıktan sonrasından korkuyorum. Bu korkum yuzumden gururumu ayaklar altına alıp bazı seyleride kabul etmek istemiyorum. Bana birşey soyleyin ben ne yapacağım ne yol izleyeceğim. Bu surecin ustesinden gelebilecek miyim ?