Selam arkadaşlar uzun suredir takip ediyorum siteyi ama hemen hemen yeni uyeyim ve benim de bir derdim var sizlere danışacak.

Erkek arkadaşım şuan yurt dışında 5 ay sonra geliyor. Fakat sevgilim yaşadığı yerden başka bir şehire gecti ve 4 gundur arkadaşları ile gece yarılarını gececek kadar takılıyor goruntulu aradım birkac sefer kafe gibi bir yer dışarda sandalyeleri atıp oturmuş muhabbet ediyorlar. Fakat benim rahatsız olduğum durum arkadaslarının 8 saat boyunca alı koyması.

Birkac gundur işe uykusuz gidiyor bı gun uyuyup bı gun uyumuyor. Dun aradığında durduk yerde ağladı. Herşey ust uste geliyor yolunda gitmiyor hicbir şey dedi. Sebebini acıklamadı. Sabah bı aradı şen şakrak neşe dolu. Fakat arkadaşlarınla ne yaptın nasıl gecti gunun diyorum oyle havadan sudan konuştuk oturduk dedi. Bu arkadaşları kışın ayrılmamış sebebiyet veren bir tayfa...

Bugun mesela en son gunduz 12 de mesajlaştık. Saat akşam 6 oldu tık yok. Saat farkı var şuan 3 saat sonra ise gidecek daha uyumadı ve arkadaşları ile takılıyor. Benim ne yapmam lazım birkac kere uyardım ozur dilerim aksatmayacagim seni dediği halde bu durumlar oluyor. Sizce ben ne yapmalıyım o kadar canıma tak etti ki imdat diye bagirasim var.