Selamun Aleykum
5 gun sonra Fethiye Oludenez'e tatile gideceğim. Elimde ki videoyap botunun 7 gun suresi kaldı icinde 4300 civarı hak var ve sadece 2 kanal ekli. Elimde ne kadar nakit para olursa o kadar rahat gecer tatilim bir de oğrenci olduğum icin cok bi parayla gidemiyorum, otele uste başa falan gitti coğu para. O yuzden para lazım. İstediğiniz kategoride videoları 40 kanala 100 er video şeklinde yukleyebilirim yada isterseniz 50 şer tane yuklerim o size kalmış. 4. gun sonunda ucretimi alırım. Videoları kendim bulacağım siz vermeyeceksiniz. Kategori vereceksiniz sadece yada istediğiniz bi program, dizi vs varsa direk al bunları indir yukle derseniz o da olur. 4 gunun sonunda yani 15 ağustos gecesi kanalları size teslim ederim.
Maillere girerken her mail girişinde modem reset ve cerez silimi yaparım. Zaten videoları yukledikten sonra kontrol amaclı gireceğim ve hazır hale geldiğinde kayıt altına alıp bekleteceğim diğer kanala calışmaya başlayacağım.
Yalnız şoyle bir durum var kanalları siz vereceksiniz ve partnere bağlı olacak. Cunku unlem gec falan işin icine girince sıkıntı oluyo bende hep partnerle calışıyorum adsense'e bağlı cok az kanalım var.
Unuttuğum birşey yok heralde duşunuyorum ama aklıma birşey gelmiyo. Eğer aklına yatan arkadaşlar varsa pm atabilir.
Herkese bol kazanclar.
4 gunde 40 kanala 4000 video yukleme hizmeti
Freelancer0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Freelancer
- 4 gunde 40 kanala 4000 video yukleme hizmeti