.Uzun zamandan sonra tekrar buraya başlık acıyorum. Gecen sefer ailemde gecmeyen sağlık sorunlarından, kpss sıkıntımdan ve tabi kendimden nefret etmemden bahsetmistim.
Babam ikinci kez kotuleşti bu surec icinde. Doktora gitmeye ikna etme ve tekrar anjiyo vs derken zor her şeyin zor olacağını soyledi doktor. Tekrar stent takılmasını kaldıramazdı cunku. Cok dua ettim ağladım kendimi yedim bitirdim bu surecte. Sonra kronik reflu hastası oldum aşırı stresten. Babamın tedavisi ağırlaştı ama şukur son kac haftadır bir sorun yaşamıyor. Annem deseniz o da işte ağrıları ile uğraşıyor. Tabi bu surec icinde kpssye hic odaklanamadim. Kaldı 2 ay...Fakat bu sınavı kazanmak zorundayım. Ailemin hastalıkları arttıkca tedavi masrafları artıyor bir de ben yuk oluyorum sanki. Ama aklımı veremiyorum sınava. Siz bana ne onerirsiniz odaklanabilmek icin ? (konularda sıfır değilim ve tekrar dershaneye dondum. Evet dışarı cıkıyorum ama başka carem yok) Ve bir de cok yalniz hissediyorum kendimi. Aileme dert anlatamıyorum cunku guclu durmak zorundayım. Ote yandan ben de aşka,sevgiye ve o destege ihtiyac duyuyorum. Birinin bana "her sey iyi olacak. Sen de kiymetlisin" demesine ve bana ozel hissettirmesine...Ama işte guzel olmamak boyle bir şey. Maalesef utanıyorum insanlara evet bu yuzden yalnızım demekten....
Bir de ablam icin dua istiyorum sizden. Oncesinde 2 bebek kaybetti karnında şimdi 4.5-5 aylık hamile ve gecen hafta rahîm ağzında acılma var diye dikiş atmak zorunda kaldılar. Yarın organ kontrolu ve tabi ameliyat sonrası kontrolu var. Bir onceki bebek sağlıklı iken rahim perdesi var diye tam o gun kaybetmiştik ve şimdi ailecek yarın icin cok korkuyoruz...
Lutfen onun icin dua edin. Bebeğimiz ve ablam en sağlıklı bicimde gecirsin bu sureci
Kusura bakmayın destan yazmışım gene...İyi geceler.
Sadece cok doldum