Arkadaşlar merhaba . Kısaca durumu acıklamak istiyorum ben bir arkadaşımla kustum. Sebebi ise ilk araya soğukluk koyan o bende bunu yuzune karşı soyleyince (neden herkesle goruştuğun halde benimle gorunuyorsun vb) benim zaten birsuru derdim var dedi ve kustu. Bu arada evet dertleri var.
Diğer yonden buna karşı kotu( yada kaba desem daha doğru )davranan ortak bir arkadaşımız var ve onunla arası bozuktu kaba davranışlarından dolayı. Ve gidip bu kızla barışmiş. Bunu duyunca uzuldum cunku biz yaptığım birşey olmamasına rağmen kac aydır konuşmuyoruz ama o kız buna hakarete varacak şekilde davranmasına rağmen gidip onunla konuşuyor. Ortak arkadaşlarimiz kotu zamanında yanında olmamı istiyor ama ben istemiyorum cunku cok kırgınım. Siz olsanız ne yapardınız? ( Bu arada sorunları ozel buraya yazamam başkasının dertlerini)
Bu arada bahsettiğim kişi erkek. Bir onemi olur mu yorumlarınız icin bilmem.. aramızda arkadaşlık dışında bir şey yok. Buraya actığım konuların coğu arkadaşlıkla ilgili , aşk hayatimi idare ediyorum ama arkadaşlık ilişkileri hep boyle elime yuzume bulaşıyor. İcinden cıkamıyorum insanların davranışlarının sebebini anlayamiyorum.( mesela kız arkadaşlarımdan birkacı grup bulusmalarimizda hep benim uzerimden kırıcı laflar soyleyip espri adı altında gulerler. Birebir buluşunca cok iyi davranırlar..) Ben mi cok onem veriyorum bu yuzden mi kaybediyorum anlamadım neyse dağınık yazdım ama kafam cok dağınık