Cok guzel cok harika kulağa guzel geliyor değil mi ?

Eşimin tarafıyla ufak tefek sorunlar haricinde buyuk sorunlarımız yok cok şukur seviyorum da onları. fakat bir huyları var ki iyi niyetli olsalar bile bir sure sonra insanı bayıyor.Şu an hasta ama iyiyken kayınvalidem ozel bir yemek yaptığında cağırırdı her zaman değil bu da bana batmazdı normal karşılardım. Şimdi o gorevi eşimin yengesi ustlenmiş durumda.Gecen gun kayınpederim cağırdı hemen bize gelin diye(eşimin yengesiyle altlı ustlu oturuyorlar beraber yemek yiyorlar) apar topar biz de birine bir şey oldu sandık gittik yolda kopek dolu arada 3 ev var ama akşamları yolda kopek dolu oluyor ve korkuyorum bildikleri halde gelin de gelin diye arıyorlar gittik kopekler koşturmaya calıştı derken nefes nefese kaldım korktum kucukluğumden beri korkuyorum zaten ağlamaya başladım korkudan kopek fobimi yenemedim.Bir gittik ortada bir tabak et var bizi et yemek icin cağırmışlar sofrada 10 kişi var bir şey demedim ama sinir oldum sanki et diye olduk normalde zaten sevmem o kadarcık şey icin insan mı cağırılır dedim icimden belli etmedim.Dun de yine aradılar ozellikle akşamları arıyorlar bir şey yaptılarsa gelin pide yaptık diye cağırıldık bu sefer de her seferinde gitsek haftada 3 e 4 e cıkacak bu ama her seferinde de yollarda kopekle uğraşıyoruz bahane buldum başım ağrıyor dedim gitmedim iyi biz sana yollarız dediler gitmedik diye de sanırım tavır yaptılar ki bir şey yollayan olmadı cok da onemli değil zaten.Surekli mıc mıc icice olmak istiyorlar sanırım ama ben hoşlanmıyorum onca insan 2 3 akşamda bir bir arada olmaktan ayda yılda bir olur ama surekli olunca bıkıyorum oraya gitmesi de sorun gelmesi de kopek yuzunden. Her seferinde bahane de bulamıyorum eşim zaten gidelim ne olacak kafasında nasıl vazgeciririm surekli cağırmamaları icin ?