Başlıktan da anlaşıldığı uzere, gun icinde boş zamanım mevcut. Bunu dizi, film vs ile geciriyorum genelde ama birikim yapmaya karar verdim ve gercekten anlayışlı birisi ile calışmak istiyorum. Forumda beni referans ve ya ornek gosterebilecek birisi yok cunku tanıdık yok burada.
İlgilendiğim Alanlar;

- Onaylı, onaysız kanal acabilirim yalnız ufak tefek sıkıntı yaşıyorum bu aralar kanal acmada ve bu alanda duşunen arkadaşlar yardımcı olursa isteği uzerine istediği şekilde kaliteli bir şekilde hesaplar acıp gece 12 de tarafına ulaştırırım.

- Yt to yt artık pek tercih edilmese de gene calışacağım kişinin i,steği uzerine kopyalayabileceği kanal bulabilirim.

- İsteğiniz uzerine Adsense ve ya partner hesabınıza vereceğiniz kanalları sokup, bunlara istediğiniz videoları (renderlı ve ya rendersız ekleyebilirim). Adsense icin kanalları bende ayarlayabilirim. ( Calışacağım kişi vds temin etmeli.)

-Videoyap ve ya herhangi botunuza kanal token işlemini yapabilirim cok titiz bir şekilde bu da kanal kapanma riskinizi baya azaltır.

Son olarak da dertlerinizi dinleyebilirim malum cok şey yaşandı . Kendimi ovmeyi pek sevmem yalnız bana iyi niyetli ve mantıklı yaklaştığınız surece, benimle kesinlikle her konuda anlaşabilirsiniz ve sorun yaşamassınız. Cok anlayışlı ve sabırlıyımdır bu tur konular da. Ve işinize kesinlikle siz ne kadar titizlik gosteriyor iseniz ben de o kadar titiz olurum hatta sizden daha titizde calışabilirim. Calışmalarımız kesinlikle calışan ve patron dışına cıkmaz.
Eğer size yardım edebileceğim bir konu varsa lutfen bana ulaşın.

Pm atabilirsiniz veya konu altına skype adresinizi belirtirseniz size ulaşabilirim.