Merhabalar konuyu buraya actım kendim iş başvurularında bulundum ama yinede sizede sormak istedim.

Denk gelmiş olanlar uzun suredir spam yapmadıgımı yeni bir ozgun proje icin calıştığımı ama bu ozgun projede benim toplam gunluk 9-10 saat arası boş vaktim oluyor ve bu boş vakit gunduzleri oluyor yani aslında cogunuzun uyudugu saatlerde

Sabah 8 aksam 5-6-7 saatlerine kadar calışabilme potansiyelim var beklediğim ucret 1200-2500 tl arası verilen işin zorlugu ve karlılık oranına gore değişiyor
Haftada bir gun izin ama bunu sizle anlasıp 15 gunde bir izin olarakda surdurebilirim. Gelelim esas mevzuya sizin icin ne yapabilirim.

Reel hayattaki iş tecrubelerim kasiyerlik tezgahtarlık ve kantin elemanlığı boyle bir şirket acma duşunceniz veya hazır firmanız varsa elaman arıyorsanız istanbul avrupa yakasında avcılar ve civarında calışabilirm

Bir veya birden fazla sitenizmi var bu sitelerinize belirlediğiniz konularda arastırma yapıp ister ozgun ister copy paste olarak makale ekleyebilirim.

Ozgun calışmak istiyorsunuz cocuk kanalı yapmak istiyorsunuz ama yeteri kadar sermayeniz veya video cekimine ayıracak vaktiniz yok sizin icin elimde bulunan malzemeleri kullanarak neler var elimde
1 adet tripod+1adet Canon 600d Full hd makine+Amator ama ışık veren bir aydınlatma sistemi+75 adet oyun hamuru+100den fazla tanınmıs karakterlerin mini figurleri bunlarla istedginiz videoları cekebilirim.

Spam calşıyorsanız sizin vericeğiniz icerikleri sizin istediğiniz şekilde yuklemesini yapabilirm vds veya bot sizden olmak şartıyla.(spama donme niyetim yok o yuzden aklınızda icerik ogrenip kacıp gidicek falan diye duşunmeyin lutfen)

Alışveriş siteniz varsa ve destek elemanına gerek duyuyorsanız sizin adınıza destek elemanlıgı yapabilirim.Skype ile goruşme dahildir.

İlgilenen arkadaslara teşekkur ediyorum beklediğim alt ve ust ucretleri yazdım daha az ucret onericek arkadaslar icin şimdiden ozur dileyip reddediyorum vericeğiniz iş beni cok yormayacak az vakit alıcak bir iş bile olsa sonucda benim amacım boş kalmayayım diye calışmak değil bir şekilde hayatımı devam ettirmek bunun icinde gercekden asgari ucret altındaki tekliflerle ilgilenmiyorum.

Daha once calışmış oldugum kişiler ve Şirketler

1-Migros
2-Şok
3-Okul kantini
4- @Incubus
5- @CBurak

NOt:Kanal Satıyordun ne oldu diyenler olabilir peşin peşin cevabını vereyim arkadaslar kanal satamıyorum veya acamıyorum diye değil kanal acarken format atmam surekli gerektiği icin bana engel oluyor ozgun kanal calışırken bu sebeple boyle oldu.