Merhaba Arkadaşlar ,

Forumda beni eskiden belki bazı arkadaşlarımız tanıyabilirler Forumla ilk tanıştığımda universite oğrencisiyidim ve youtube ile harclık vs işlerimi cıkarmak icin uğraşıyordum Ve ara arada olsa biraz kazanc sağladım forum sayesinde herkeze teşekkur ederim ve Sonunda Şuan endustri muhendisi olarak bir fabrikada calışıyorum. Universite doneminde yardımcı olan herkeze buradan teşekkur ediyorum.

Şimdi konuyu acma Fikrim

Youtube ile artık profesyonel bir calışmayı duşunuyorum nasıl profesyonel (ozgunleşme yolunda bir fikirle) ve boş olarak değil bir yatırım yaparak profesyonel olmayı duşunuyorum ve artık kendimi daha bilincli olduğumu duşunuyorum fikirdaş arkadaşlar varsa iletişime gecer konuşuruz ne gibi işler yapabiliriz ne biliyoruz gibi. İş yapacağımız arkadaş Ankarada olması profesyonel calışmada goruşerek bize avantaj sağlıyacağı fikrindeyim...

Konu İş aramak veya iş verme amacıyla değil benim gibi youtube hakkında bilgisi olan profesyonel olma yolunda ozgun kendi hesaplarına yoğunlaşacak arkadaşlarla birlikte calışmak tecrubelerimizi paylaşıp profesyonelliğe geciş.