Merhaba arkadaşlar.
Daha oncede konu acmıştım,orada destansı uzun bir acıklamam var.. O konudan sonra bir deneme daha yaptık, kendisi bana barışmak icin maddeler koydu eli mahkûm kabul ettim, elimden geleni yaptım cocuklarımla mahdur olmayım diye.. hem dedim belki zamanla da duygusal anlamda duzeliriz mecburiyet değil herşey kendiliğinden yoluna girer dedim.. Daha 10 gun gecti ustunde 10 gun icinde defalarca ters duştuk... uzerimde muthiş bir baskı hissediyorum. Balkona cıkarken bile cekiniyorum aman laf etmesin diye onuda davet ediyorum. Hoşuna gitmeyen birşey gorduğunde yada yetersiz geliyorsa yaptıklarım hemen yok yok sen değişmezsin diyerek cabamıda kucumsuyor.. oyle boyle 10 gundur ikimizde caba sarfedecegimize, duygusal anlamda duzelecegimize her gecen gun dahada kotuye gittik ben ona gore hic bir maddeye uymuyormuşum.. 10 gunde bende yuzde yuz değişim bekliyor.. ki ben daha onceki konumu okuyan bilir aslinda devam etmek istemiyorum ama şartlar,yaş faktoru,işsizlik benim elimi kolumu bağladı ve maddeleri icin caba sarfedecegimi soyledim.. ama olmuyor kızlar bu baskıyla olacağı varsa bile olmuyor.. Daha cok detay varda yine destansı bir yazı olsun istemiyorum..
Gelelim oğrenmek istediğim detaylara;
Anlaşmalı boşanma ile boşanacağız ( benimde isteğim bu yonde) kendisi gireceğimiz hafta ici gidelim dedi.. şimdi benim şartlarım konusunda haklarım konusunda yardım istiyorum
1- biri 3 civarı biri 9 civarı 2 cocuğum var kucuk olan kız ikiside benimle olacak inşallah zaten vermek istemem onlarsız ben bir hicim .. ama buyuk olan bir ıhtimal babayı isteye bilir. (Tamamen şımartmasi etgen) yinede bu konuda eşimle kararlaştırmak istiyorum işi oğluma bırakmak istemiyorum.. 2 cocuğum icin ne kadar nafaka talep etmem lazım?
2- şuan işsizim kendim icin nafaka alabiliyormuyum? Tahminen ne kadar alabilirim?
3- 20 temmuzda adlı tatil ve 1 eylulde acılacak olurda yetişemezse boşanma ben 1 eylule kadar nafaka alabiliyormuyum? Boyle birşey okudum sanki ama bire bir deneyimi yada duyumu olan birinden bilgi almak cok isterim..
4-mal paylaşımı acısından krediler devam ediyor ev ve arabanın kendisine evin borcunu bana devret ev benim olsun diye talep edecegim, cunku zaten kiraya cıkacağım sabit kredi odemeyi tercih ederimm cocukların duzeni bozulmaz hem bilgindik apartman guvenlik acısından daha huzurlu hissederim ama eşim kabul edermi cunku 50 bin gibi rakam daha az almış olacak kendisinin işi garanti bir cok şey kayip anlamında benim kaybim var ustelik calismami kendisi istemedi..
**Arkadaşlar avukat diyeceksiniz oyle bir imkÂnım yok malesef..
Şimdiden cevaplarınız icin cok teşekkur ederim. Allah kimseyi caresiz bırakmasın. Dualarınıza cok ihtiyacım var.. malesef ozguvenini yitirdim,Cok caresiz hissediyorum.. nasıl ayakta kalacağım.. ama devam etseydim gun ve gun olecektim.. zaten numarada yapamıyorum hadi idare edeyim desem .. neyse hakkımızda hayırlısı olsun.