Merhabalar 2 yıllık evliyim bi yaşında kızım var. Erken doğum yaptım evliliğimde cok sıkıntılı gunler yaşadım . Şimdi o zor gunleri atlattım. Bir yıldır doğum izninde idim.1 ay once işe başladım bakıcı bulamadığım icin cocuğuma annem bakıyor . Yani caresiz kaldım annemi cağırdım . Bi tane bakıcı bulmuştum bi ay falan denedik olmadı . İşe de başlayınca annem geldi . Cocuğum cok hareketli diğer bebeklere gore. Ya da belki bana oyle geliyor Cunku tam etrafı keşfetmeye başladığı zaman. Annem cocuğuma bakmaktan hic memnun değil.surekli şikayet halinde. Boyle cocuk gormedim ben . Cok yaramaz . Akşama kadar ayağında donmek gerekir bu cocuğun . Senin cocuğunun başına coban gerek. Vs bi suru laf diyor. Yani cocuğuma bakmaktan mutsuz bizle yaşıyor ama surekli tersler gibi cvp veriyor bana.cocuk bugun ne yedi diyorum corba mı yapsak diyorum onu da annesi duşunsun ben mi duşuncem diyor . Yani geceleri uyurken iyi geceler demeden yatıyor. Karşıma alıp konuşmayı denedim . Tersledi beni .Yani cocuğuma bakmaktan memnun değilsen zor geliyrsa gonderelim seni memlekete dedim rapor alır idare ederim dedim.ama anlamadı beni .yani yaptıkları normal geliyor ona. O kdr uzuldum ki bugun koskoca kadın olarak ağladım. Annesi bile anlamazsa insanı kim anlarki .