Arkadaşlar merhaba,
Bilenleriniz vardır belki uzun sureli cok guzel giden bir ilişkim vardı ama bitti.
Nasıl bittiğinin detayına burada girmeyeceğim.
27 yaşındayım ve bundan sonraki ilişkimin artık nihayete ermesini istiyorum.
Koronadan dolayı malum evdeyiz ve ben bu arayışıma internetten başladım. Kaydırmalı arkadaşlık sitesine uye oldum. Yalnız durum cok fena. Yaş aralığıma uygun (27-35) erkek bulmak imkansız.
Piyasada adam kalmamış resmen.
Minyon gosterdiğim icin bana yazanlar genelde 24-25 yaşındakiler oluyor. Bakıyorum goruntude iyiler ama o yaştaki erkek hayatını ne kadar kurmuş olabilir ki.
27 yi biraz gecsin kelli, gobekli, boşanmış adamlar cıkıyor karşıma. Daha bir haftadır bakıyorum ama cok yoruldum, hic umidim kalmadı.
Bu arada cok seciciyim evet cunku kendimi ovmek gibi olmasın ama
turkiye ortalaması uzerinde bir guzelliğe sahibim. Arkadaşlarım ozellikle bacaklarımdan dolayı beni Kendall Jenner a benzetir. Boyum kısa da olsa bacaklarım uzundur. Ve hem goruntume hemde kariyerime yakışacak erkek yok yok yok ...
Kendi tipine bakmadan imla hataları dolu mesajlarla bana asılmaya calışmıyorlar mı oluyorum

Okulumda başka bir bolumden asistan tanıyorum. Arkadaşım da asistan olduğu icin ortak olarak yemeğe cıkmıştık bir kez. O zamanlar ilişkim vardı o yuzden cok iletişim kurmadım yoksa etkilenmiştim. O da sanki etkilenmişti cunku ne zaman benimle konuşsa utanıp guluyordu. Şimdi acaba o kişiye mi yazsam diye duşunuyorum. Hem tipi tipime yakışıyor hemde ailesi aileme denk.
Tek sorun o zamanlar nişanlıydı, sağ elinde yuzuk vardı. Nişanlısıyla hala ekliler ama son zamanlarda hic fotoğraf paylaşmadılar.
Acaba o da benim gibi ayrılmış olabilir mi? İstek yolladım kabul etti. Mesaj atıp konuyu oraya getirip sorsam mı?