Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir.
Benim biraz kafam karışık.
Uc gun once bir arkadaşımın arkadaşı olan ve karşı dairemde kalan cocukla sevgili olduk. Yaklaşık bir aydır tanıyorum cok iyi, tam aradığım kişi diye duşundum. Gelgelelim sevgili olduğumuzda bir değişti. Yani yazmamaya başladı, ben hic sitem etmedim sonucta yoğundur diye duşundum (calışıyor)
Benim bir huyum vardır instagramda boyle motive eden sozler, ne bileyim toplumsal eşitlik sayfalarında hoşuma giden sozleri paylaşırım. Bugun bu sozu paylaştım. Tamam belki hoş olmayabilir bu soz ama direkt “hayırdır?? Bir sorunun varsa gel yuzume soyle” dedi. Aynen boyle yazdı. Ben de ona genelde boyle şeyler paylaştığımı soyledim. Direkt “ben sevmem boyle şeyleri” dedi. Diyorum ya haklı olabilir ama daha ilişkiye başlamadan once bir sure yazmazsam “yanlış bir şey mi yaptım sana karşı bir hatam mı oldu” diyen insanın bu kadar sert yapabilmesi garibime gitti. Ne yapayım alttan aldım “tamam haksızım biliyorum da bunda bir art niyet yoktu” dedim. Şey dedi “bana da boyle yaklaşanlar oluyor herkesin haklılık payı var”. En azından “canım tamam ben de endişelendim” dese daha hoş olmaz mıydı? Eski ilişkim de boyle başladığı ve iş en sonunda şiddete vardığı icin endişeleniyorum. Ayrılsam mı? Ayrılmak istiyorum ama kendimi sucluyorum bir taraftan bundan ayrılınır mı haksızsın işte diye