Arkadaşlar merhaba. Ben bundan yaklaşık 9 ay once biriyle tanıştım online bir oyundan. Bir sure konuştuk sonra benden instagram istedi kullanıyordum ama sadece belirli sayfaları takip ettiğimden vermedim belli bir zaman sonra telefon numaramı verdim oradan konuşmaya başladık. Cok bunaltıyordu sabah akşam gece gunduz surekli konuşmak istiyordu. Sonradan başka konulara kaymaya başlayınca ben ilişiği kestim birkac kez de aradı yazdı cevap vermedim. Yalnız bekar olduğunu oyle ince detaylarla destekliyordu ki boyle olabileceğini tahmin edemedim. Kendini capkın havai tek gecelik ilişkilerin adamı olarak lanse etmeye başlamıştı. Bunlar da uzaklaşma sebebim olmuştu zaten. Bir de gizleyeceği bir şey olsa instagram adresini vermez diye duşunmuştum o zamanki mantıkla. Yanıma gelmek istedi kabul etmedim ben.
Dun aklıma geldi ve stalk yapayım derken eşinin hesabına ulaştım. 7 ay sonra oğrendim yani. Şaşırdım ve biraz da canımı sıktı acıkcası. Sonra 1 yaşında bebeği de olduğunu gorunce kadıncağız ve bebeciğe kıyamadım ortaya cıkarma fikrini aklımdan cıkardım. Kendime ve zamanıma da uzuldum fakat onlara daha cok icim acıdı. Muhtemelen ben ilk değilim son da olmayacağım ama onlar adına uzuldum gercekten. Şimdi siz olsanız tekrarlamaması adına bir ders vermek ister misiniz yoksa sessiz kalmak daha mi iyidir?