Merhaba kk kulubunun guzelleri direk konuya giricem oncelikle 3 uncu ayıma girdim hamileyim.dolayisiyla kaygilarim var.cocugun ihtiyacları benim ihtiyaclarım falan bunları her kadın duşunur benim aslında beni cok anlayan bir eşim var ama bir konuda bir turlu anlaşamıyoruz eşimin ailesiyle ozel sebeplerden oturu goruşmuyoruz eltim var.cocuklari var 2 tane biz cocuklara asla kin atmiyoruz eşim eltimi hic sevmez ama cocukları ikimizde cok severiz gecen bayram eşimle cocukları alıp bayramlık almaya gittik eve geldik vay efendim biz neden cocuklara bayramlık almışız geldi tum elbiseleri uzerime attı laf soyleyip gitti sonra gelip geri almış odamdan neyse asla artık cocuklarıma bir şey almayin dedi.bende ses etmedim kaynimin hatırına sustuk sonra bu bayram eşim yine diyor onları alicam kiyafet alalım bende bak ben hamileyim eğer senin o dengesiz yengen gelip tek kelime soylerse olacaklardan sorumlu degilim dedim.oda o kimki benim abimin cocukları diyor bende kızdım sende boşver dedim babaları var.seninde yakında cocuğun olucak sende bunu duşunerek kimseye harcama yapma dedim.ustelik bayram geliyor kiyafetler beni sıkıyor bende alicam dedim.bana kustu şimdi suc benimmi Allah icin