Cumleten selamun aleykum hayırlı ramazanlar arkadaşlar
Biraz uzun oldu ama okursanız sevinirim

2 yıldır calıştığım İnt. kafenin kapanmasından dolayı yeni işsiz kaldım bir suredir de yt ye ara vermiştim
Haftalık ya da aylık baz da gelir getirici işler olursa sevinirim diğer tekliflere de acığım.
Online ya da real iş tekliflerinize acığım
Ekibinize calışacak ve işe ihtiyacı olan adam mı lazım işte o benim
Render.upload.download ve benzeri her turlu işte sizlere yardımcı olabilir işinizi yapabilirim.
Bu işler dışın da sosyal medya ve online ordamda yapabileceğim diğer iş tekliflerine de acığım
İşlerinizi aksatmadan yapıp sizleri ve kendimi zor duruma sokmayacağım konusun da soz veririm
Şu an calışmıyorum online ve real iş bakıyorum orta ve uzun vadeli iş tekliflerine acığım
Arkadaşlar etiketledim kusuruna bakmazsınız umarım şu an sizin yada cevrenizin sanal alem yada real de personel ihtiyacı varsa şartları uygun olan bir iş yada ek iş arayışı icindeyim.
@suhatuna @YtKoRaY @nescafe3in1 @wildwood @Sabırlı @forexim @Alex @zQrrQ @Web_Scripti @WaDa @actionScript @sonokey @[email protected]
Genel de bildiğim tanıdık guvenilir arkadaşlar sizlerin varsa yardımcıya ihtiyacınız yada cevreniz de işleri icin yardımcıya ihtiyac duyan biri yonlendirirseniz cok memnun kalırım