Hanımlar merhaba. Daha once konu acmıştım, arkadaslarim kahvaltıya cağırdı gitmiycem diye. Sizler de bana hak vermistiniz teşekkur ederim desteğiniz icin. Ben korona başladığından beri cok tedbirli davranıyorum. Sonucta hicbisey gecmiş değil. Sevgilimle sadece evli olan iki arkadaşımızla goruşuyoruz onların da tedbirli olduklarını bildiğimiz icin. Fakat bugun ne oldu dersiniz? Herkeste elestirdigim şeyi sevgilim yapmaya kalkti.
Bunun İstanbul'dan yakın bir arkadaşı var kızı ben de tanıyorum cok tatlı cok sevecen bı kız bunda sorun yok. Zaman zaman o bizde kalmıştır biz onda kalmisizdir. Bu kız İstanbul'dan bizim bulundugumuz şehre gelmiş ve sevgilimi arıyor goruşelim diye. Ben de aradığını gorunce goruşelim diyeceğini bildiğimden daha telefonu acmadan hayır dedim benimkine. Benimki dinler mi? Biz bu akşam acık havada o goruştuğumuz arkadaşlarımızla gorusucektik. Bizim burası deniz kenarı sandalyeleri alıp gidebiliyoruz. Bu kıza demesin mi biz akşam takilicaz sen de gel diye. Ay deliye dondum! Ben enayi miyim bı de şehirler arası yolculuk yapmış insanla gorusucem. Nerden biliym gelmeden once kimle goruşmuş etmiş. Feribotta bile kapmış olabilir. Yok efendim ben abartiyomusum, ben takintiliymisim, arkadaşı kırk yılın başı gelmiş yok mu deseymis,zaten ise gidiyomus işten kapmiycagi ne malummus.Boyle cahil cuhela adamların bahaneleri bile birbirinin aynı. S...tim sıvadım arkadaşlar tabiri yerindeyse. O zaman maske de takma, kolonya da kullanma, gecen hafta o kahvaltıya da gitseydin, hic bı onlem alma o zaman dedim. Defol git arkadaşınla buluş ama akşam ben gelmiyorum, hele ki bana danışma gereği bile duymadan boyle bişey yapiyosun, git 14 gun annemde kal onu riske at, bakalım atabiliyo musun dedim.
Mecbur ciddi demin kızı aradı hoparlore aldı, işte portakal cok korkuyo, bu konuda biraz takıntılı vs dedi. Ben kıza guzelce anlattım. Aylardır ailemi gormuyorum, İstanbul'dan gelen biriyle gorusuceksem İstanbul'a ailemin yanına da gidebilirsin dedim, su donem gecsin eskisi gibi gelirsin seni misafir ederim dedim ama tabi ihale benim ustume kalmış oldu. Bı de benimki diyo ki arkadaşıma rezil oldum, neyse en azından senin ustune kalmış oldu. Dedim ki, boyle durumlarda beni suclu cıkarmaya alışkanlık haline getirirsen o insanları tek tek arar, x size kendi soyleyemedigi icin sucu benim ustume atiyo diye soylerim dedim. Allah aşkına soyleyin, şimdi ben bu adamı parcaliym mi parcalamiym mi?