Bu arada denizli de yaşamayı planladığımız icin denizli diyorum. Cunku orada yaşamamız gerekiyor.
---------------------------------
En alta yazdım aynısını konunun devamına:
---------------------------------
Şimdi arkadaşlar bazı problemler vardı tabi ki son 4 aydır artık sıkıntılardan dolayı askerlik mevzusundan dolayı bunun dışında annesinin beni uygun gormemesinden dolayı gibi durumlar zamanla buyudu. Biz daha once muhabbet sohbet arasında saatler yazışırdık mesela akşam 20:00 de bir başlardık gece 3 e 4 e kadar surerdi. Ve ayrıldık bitirelim muhabbeti yapardık ama hani bitirme olmazdı sinirden soylerdik sonra toplardık en sonunda uzulurduk sevgi sozcukleriyle kapatırdık konuşmayı. Ben onun annesiyle bundan 5 ay once felan tanıştım belki daha once belkide daha sonra 4 ay gecti coktan ama ondan eminim. Annesiyle ilk tanışmamızda herşey guzel gecmişti ben izmirden kalktım kendi aile arabamızla ciceğimi yaptırdım bununla birlikte annesine gorede cicek yaptırdım boyle ufak saksılı olanlardan kıza dabuket yaptırdım bindim arabaya heyecanlagittim tanıştım herşey guzeldi. Sonra ağustos ayında tekrardan goruştuk. Bu arada İlk goruşmemizde 2 saat goruştuk kahvaltı felan yaptık aile dostundan teyzesi gibi gorduğu bir kadın daha vardı. O gun herşey guzeldi. Beni beğenmişlerdi guzel gemişti. Kızda sonradan evdeyken annelerine sorduğunda bana beğenmişelr cok efendi beyfendi bi cocuk şeklinde guzel yorumlarda olmuştu. Ağustos ayında 2. goruşmemizde bu sefer ben kızla ablamı ve eniştemi tanıştırmak icin gittim ve aynı zamanda o gun kahvaltı yaptık ablam eniştem ve kız 4 umuz kahvaltı yaptık tanıştık ve sonra hadi siz gidin artık dedim ben onun kuzeniyle kız kardeşiyle felan tanışcam başka yere gidicez dedim ve ablamları gonderdim. Sonra işte denizlide de işte avm forum avm ozsut kahve diyarı deryası bir ton yer var işte oraya bir yere oturduk ve bişiler ictik sonra bi yarım saat gecti ve ben lavoya gittim gidip geldiğimde onlarda gelmişler. kızın kız kardeşi, annesi, kızın kuzeni kuzeninin eşi felan hep birlikte gelmişler. şimdi kızı da katarsak onlar toplamda 5 6 kişiydi. Şimdi burada bi dip not duşeyim. O gun sabah 6 gibi 6 bucuk gibi izmirden yola cıktık. Ama nasılım bir bilseniz. 2 gunluk toplam 3 4 saatlik uykuyla duruyorum hic uyumamıştım calışmıştım birşeyler olmuştu uyku olayı olmamıştı.
Bundan dolayı cok pasiftim bunlarla beraber kafede otururken kafamı tutamıyordum muhabbetlere dahil olamıyordum girişken değildim pasiftim ve sarhoş gibiydim. Tanıştık konuştuk kuzeninin eşiyle tanıştım delikanlı cocuktu baya kanım ısındı biraz muhabbet ettik felan. Sonra kalktık işte neyse kız beni ablamların bulunduğu yere bıraktı donduk.
Sonra annesi kızım bak uygun gormuyorum ben demiş tabi kız bunu kabullenemiyor. Yinede sen bilirsin kızım bak sen evet dersen ben tamam derim demiş. işte cok rahatmışım değişik oturmuşum gibi basit şeylere takılmış. Ben zaten o kadar ol gelmişim sarhoş gibiyim felan;
o gunden sonra kavgalar kırıcı sozler zamanla coğalmaya başladı. Artık onun ve benim bazı şeylerde tahammul derecemiz azalmış durumdaydı.
Calıştığım iş vardiyalar uykusuz geceler kafa yorgunluğu kızla tartış evlilik konularını konuş vs vs. ara ara cok kırıcı sozler soyleyebiliyorduk istemeden de olsa..

En son kavgamızda nasıl desem aile ile tanışma mevzusuydu.
Konu şu: O babasından izin alıp ha deyince buraya gelemezdi ve bir sebep olması gerekirdi. Zaman zaman geldi ama hep bir mazereti vardı izmir de o şekilde goruşurduk.
Ve tabi ailem kızla yuz yuze tanışmadı goruşmedi. Artık bizimkilerde gormek istiyordu.
Aşkım gel hadi artık gel aşkım şoyle gel aşkım boyle gel aşkım derken ve sonunda bir mazeret daha oldu. ve goruşme tarihi belirlendi. Goruşme tarihi yani 15 Ekim ile 17 Ekim arası. Bu gunlerden birisinde goruşulecekti ancak ben buna dedim ki bize gideriz bi yarım saat oturursun cay kahve icersin gotururum sonra dedim buda annesine anne gidicem onlara tanışcam felan demiş annesi de cok guzel kızım tanış tabi ki ama kafede buluşun evde yakışı olmaz demiş kızda annesine ihanet etmek istemiyor yalan soylemek istemiyor o da tutturdu bak ben gelcem izmire ama kafede buluşalım diye.
Ee benim annem kafeye gelcek insanlar değil ki. Tamam ben soylersem istersem tabi ki de gelirler ama olmaz yani bi saygı gostergesi bilmiyorum işte bunun kavgasını da yaptık sonra bu konu mundarlandı diye bende kapattım konuyu gerek yok dedim ileride bi gun isteme olacağı zaman goruruz tanışırız dedi bizimkiler dedim kapttım konuyu.
Sonra asıl gelme sebepleri
En yakın arkadaşı olan kardeşi gibi olan aile dostlarının kızı evlendi cocuk ve kız denizliden ama cocuğun işi izmirde olduğu icin buraya taşındılar. evleneli 3 ay oldu. ve kız ve annesi evlilik mubareğine ev mubareğine geldiler.
Bundan sonrasında geldikleri gun cumartesi akşamı ben otogara almaya gittim gitmeden once tıraşımı oldum duşumu aldım hazırlandım ciğli kipaya gittim parfum aldım ayakkabı aldım guzelce giyindim kısacası heyecanlı bir şekilde heyecanlı ozendim. Yine annesiyle aramızdaki buzları eritmek icin adım attım bununla birlikte tam otogara giricem kız aradı aşkım gelme boşuna annem istemiyor "gelmesin kızım zorlamayın lutfen oda yanlış anlamasın soyle ona sonra bi ara tekrardan goruşuruz felan dedi sonra kız sen gel arkamızdan biz cıkarız dedi bunlar gittiler sonra ben gittikleri yere gittim ve orda buluştuk bi kafeye gittik konuştuk guzelce muhabbet ettik. O gece başka bi tanıdıklarında kaldılar diğer sabahta o dediğima rkadaşlarına kahvaltıya gittiler sonra da biz 4 umuz alsancakta buluştuk akşama kadar takıldık kahve icerken ben kıza eskisi gibi olmadığını artık yapıcı değil yıkıcı olmadığını soyledim. O gun saat 20:00 civarında annesi de gelicekti ben tamam o zaman yemeğimi yiyim gidim artık dedim sonra diğer kız benimkine annenle bir konuş istersen ne zaman goruşcekler eninde sonunda goruşcekler zaten felan demiş sonra benimki annenisin, arıyor oda burda diyor ve tamam kızım kendisi kalmak isterse kalsın diyo ve kalıorum orda yemek yiiyoruz felan sonra kahve icmeye o arkadaşlarına geciyoruz akşam. sonra 23:30 gibi eve donuyorum ve mutluyum tabi hatta bunu whatsappden yazdım oda bende aşkım cok mutluyum felan bişiler yazdı. Sonra bunun arkadaşı buna demiş ki en yakın arkadaşı kardeşi gibi olan kişi buna diyor ki sen bu cocuğa aşık değilsin aşık gormedim seni san ki sevmiyorsun diyor alışkanlığını ilgisini seviyorsun felan diyor sanırım benim kızda yok felanseviyoru mdiyip kestirip atıyor sonra sabah yuzune karşı bir daha soyluyor sonra bizimki kahvaltı yaparken aklı karışıyor ve sonra ona hak veriyor.. sonrası sabah oldu 09:30 da guzelce her zamanki gibi samimi gunaydın aşkım yazdı bende 11 den sonra gunaydın aşkım yazdım ama o bu sefer gunaydın aşkım yazdı samimiyetsiz şekilde sonra bana dedi dun kahve icerken soylediklerinde ciddimiydin bilmem ne dedi sonra evet felan dedim biraz değiştirmen lazım kendini felan derken sen haklısın ben eskisigibi değilim bilmem ne seni daha fazla uzmek istemem hayatını bana gore duzenlemeni istemiyorum bilmem ne yazıyor.
Sonucunda gel burdan git eve dedi oraya gelince ne olcak dedim dilim varmıyor soylemeye ama vedalaşıcaz sanırım dedi bende sen ne diyorsun kendinde misin beni cıldırtmak mı istiyorsun dedim yapma boyle bak dedi neyse ben hazırlandım gittim o kızların evine. Benim kızın kendisi annesi o kız kapıda alardı girdim iceri benim kız ağlıyor salona gectik 30 dk konuştuk bir ara annesi girdi cocuklar sakin olun felan dedi sonra gitti biz konuşmaya devam ettik 30 dk kadar surdu tabi bu surecte ağladık o ağladı boyle olması daha iyi olacak bilmemne sonra yuzune baktım kafamı salladım cıktım ayakkabılarımı giydim asansore bindim hic gidiyorum hoşcakal felandemedim hic birine. bindim asansore 5. kattan inerken asansorun kapı sesini duyduğum andan itibaren bunun seslerini duymaya başladım sonra aşağı indim hıckıra hıckıra ağlıyordu bağırıyordu bende kafamı geri cevirdim baktım 5. kata sonra onun arakadaşı ona seslendi oda balkondan baktı bana el salladı ağlıyordu aradım niye ağlıyorsun dedim tamam ağlamıyorum kendine iyi bak dedi.. ve iki gundur bayağı ağladık yıprandık telefonda konuşuyoruz yazışıyoruz boyle ama şoyle bir konu var. Şimdi uzuntuden fark edemedim konular vardı konuştukca kendime geldikce gun yuzune cıkıyor. Şimdi mesela bunun arkadaşı neden boyle bişi soyluyor ki. Sanane arkadaşım neden kızın kanına griyorsun ? Karşıdan baktığında cok mutlu gordu herhalde yok sen aşık değilsin bilmem ne hadi gece dedin sabah niye usteliyorsun. Şu an ben kendimdeyim ve cok sinirliyim aslıdna ilk başta anlamamıştım ama bu metni yazarken ve bi tanıdığımla konuştuktan sonra anladım. Belki de kızın annesiyle birlikte rol yaptılar bilemiyorum şu an. Hepsini zamanla cozucem inşallah. Konu boyle arkadaşlar kardeşler abiler. Ben gercekten tekrardan istiyorum barışmayı evet şu an değil belki ama ileride isterim tekrardan ama bu konuya iyice ayar oldum hem kız oyle soyluyor kızın kafası karışıyor hemde bizim kız onca şeyi boşa hice sayarcasına kendi kararını veremiyor da başkası soyleyince goruyor bazı doğruları.