Sozlumle kv yuzunden cok tartışmalarımız oldu son olan olayı anlatayım
Annesine cok duşkun olduğu icin sozlumu ara ara yokluyorum soru sorarak duşuncelerini oğreniyorum
Bu gun komşumuz geldi oturmaya kv anlattı aynı şehirde yatılı misafirliğe geliyormuş kaynanası
Sozlumde ne konuştunuz falan dedi bende anlatttım
Kalır kalır ne varmış bunda annesi değilmi dedi bende aynı şehindde misafirlik te kalonırmı dedim
Kalınır annesi misafirmi dedi
Ben istemesdim acıkcası dedim
Ordan tartışmaya başladık
Sen benim annemi misafir mi ğorcen gelir kalır 2 3 ay bile kalır bizim evimizde misaf değil o falan dedi
Bende şu kafadan cık artık annene duşkunluğunden bıktım artık evlencez sen hala aynı duşunuyon dedim
O da sen cık bu kafadan dedi sen bunları başkasına desen benden ayrılırdı kac kere dedi
Bende senin bana soylediklerini başka kıza soyle senden alrılırdı dedim bana temizlik edersin anneme surekli gideriz diyen bi insandıh ben senin değiştiğini sandım dedim
Bişey yok bunlarda olması gerektiği gibi diyor neyse
En son annenle yaşa sen beni hayatınıza hic karıştırmayın şimdiden sinir stres sahibi ettiniz beni dedim herkes kendi hayatına baksın dedim

Ayrıca annesi babasıyla sorunlu araları iyi değil kavga edince 2 3 ay bize gelir kalır annem diyo o zaman istemicenmi diyo