Merhaba arkadaşlar. Diğer actığım konuda ayarlarım kapalı olduğu icin cok kişiye ulaşamamış o yuzden aynı konuyu tekrar actım. Durumlarımı evlilikteki sıkıntılarımı bilen Bilir.

Bu sacma oyunun bitmesine bır ıkı gun kaldı inşallah. Duygusal anlamda negatifte olsa cok bişey hissetmiyorum desem yeridir. Bu duyguya gelmek hicte kolay olmadı. Onca hır gur şans vermeler deli dolu duygular aşklar bir anda sonmuş ateşin dumanı gibi sessiz ve cılız olabılıyormuş. Vicdanım net rahat kafam da zerre soru işareti olmadan bu noktaya geldim. Bu bakımdan kendımı şanslı ve guclu buluyorm cunku bircok kişinin katlanamyacağı şeylere sabrettim.Onu gormemek icin neyim varsa verirdim ama mecbur gorucem malesef. Yaklaşık 6-7 aydır goruşmuyoruz. Dava gunu ailemden kimse gelemeyecek cok uzaktalar malum virus var, arkadaşlarımında bır kac tanesi durumumu bilir hafta ici mesai calışıyorlar kimseye izin alın gelin diyemedim. Herneyse anlayacağınız o gun ıkı kat guclu olmam gerek. Son bır kac gunde aşırı gergınım o davaya kımınle gelecek. Canımı yakmak icin biriyle mi gelir acaba.( kac senelik eşiyim emeklerime ve cabalarıma saygı gostermesini beklerim bu benı cok kızdırır) acaba bıtınce butun pisliğini kusup cirkeflik mi edecek. Ben şuan hicbir şey hissetmiyorum ağlayamıyorum bıle o derece notr duygularım var ama onu gorunce neler hıssedıcem mahkemede heycanlanırmıyım (ilk kez hakım karşısına cıkacağımdan) diye deli sorular var kafam da.. O gun icin sizden dualar bekliyorum kızlar. Biliyorum ki coğumuz burda bu yuzden varız benzer sorunlar yaşıyoruz bırbırımıze destek verelim lutfen.