Merhaba

İki aylık sevgilim var fakat iki yıldır tanışıyoruz ve bir kac ay sonra ailelerimizi tanıştırmayı planlıyordık. Ortak tanıdıklarımız vs var ablası ve kuzenlerini de tanıyorum

Ben 22 o ise 26 yaşında.

Dun bana beş yıldır sevgilisi olduğunu onunla birlikteyken başkalarıyla da goruştuğunu, onu sevmediğini, surekli tartıştıklarını ama her terk ettiğinde kızın ağlayıp kendi ailesini devreye sokarak tekrar onunla barıştığını, bir turlu iradeli davranıp tam anlamıyla bırakamadığını soyledi.

ilk defa birine kendimi bu kadar acıyorum seninle yalansız bir ilişkim olsun istiyorum cunku seninle yuva kurmak istiyorum dedi.

Benimle sevgiliyken de telefonda bir kere konuştuklarını soyledi. Hepsi bu kadarsa affedicem doğruları soyle dedim doğrular bu kadar dedi. Bana kızın numarasını attı istersen konuş diye kızı aradım kız da daha bu salı ayrıldıklarını en son 13 haziranda iki saatliğine buluştuklarını soyledi.

Evet aramız iki uc yıldır cok kotuydu beni istemediğini de soyluyodu ama duzelir sandım biz yeni ayrıldık demek sen varsın diyeymiş dedi.

Sonra kız sevgilim olan kişiyi aradı beni de hatta aldı ben sesimi cıkarmadım, dinledim. Sevgilim olan kişi artık bittiğini beni sevdiğini benimle evlemeyi istediğini vs soyledi.

Şimdi sevgilim Bana da diyor ki istesem ben bitirir sana soylemezdim haberin olmadan devam ederdik ama yalanlar olsun istemedim bu zamana kadar hep hata yaptım bir kere durust olup soyledim seni kaybettim bırakma beni falan diyor.

Bana bir kere konuştuk dedin ama buluşmuşsunuz hala sevgiliymişsiniz yeni ayrılmışsınız diyorum o kadarını soyleyemedim dilim varmadı o yuzden onun numarasını verdim oğrenmeni istedim ama ben anlatamadım dedi.

Şuan o kızla tamamen ayrıldılar ben de bir sure duşunmek istiyorum dedim, pek goruşmuyorum.

Ben bundan onceki ilişkimde de buyuk aldatıldım ve iki yıl sonra ilk defa birini sevmiştim ayrılmak istemiyorum ama hem o kıza karşı icim rahat değil hem de kendim icin tedirginim ne yapmalıyım? Nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. O kıza yaptığını bana da yapmasından korkuyorum. Veya bu ilişkiye devam etsem de ne kadar sağlıklı olur bunu duşunuyorum. Bu durumu nasıl aşabiliriz?

Beni birazcık rahatlatan bana kendisi itiraf etmiş olması ve cok mahcup durumda olması, beni cok istediğini herşeyi duzelteceğini soylemesi.
Bugune kadar her şey gayet guzel gidiyordu bu kez duzgun bir ilişkim oldu sanmıştım. Boyle bir olay olması beni şaşırttı