Merhabalar
33 yaşındayım ailemden ayrı bir ilde calışıyorum.oldum olası baskısı bunaltması sebebi ile babamla anlaşamam baskı yuzunden de kacarak sacma sapan bir evlilik yaptım.ne ailesel sıkıntılarım da ne boşanma surecimde hep yalnızdım.davamı bir başıma actım bir başıma boşandım.
bir başıma ortak kirada eski eşimle oturduğum evden taşındım.
gidebilirdim onların yaşadığı eve ama boşandıktan sonra yıllar sonra
zor.iki gun tahammul edemiyorum gittiğimde evlerinde uyuyamıyorum bile eski yaşadığım olaylar baskı bağırtı hor gorulme anları bilincaltıma yerleşmiş.
onlarda cıkıp gelseydin yanımıza tek başına taşınmazdın vs acıklama yapıyorlar.
Manevi desteği geciyorum maddi olarak da hic sormazlar .
ortalama bir maaş alıyorum .ne yerim ne icerim neyle ucak bileti alır yanlarına giderim.
Ama calışırken bir sıkıntım yok akşam eve geldiğimde başlıyorlar goruntulu aramaya yatana kadar ara ara arıyorlar kendime ayıracağım gram zamanım olmuyor.
kacarak evlendiğim icin 15 sene onceki olaydan dolayı bana guvensizler arkadaşlarım evime gelmek istemiyor gelsek sen telefonda annen den babandan fırsat bulamıyorsun diyorlar
Annem tolere edici bir yapıda değil .aksine babamı fitilliyor.
Hadi arkadaşlarımla caya kahve ye cıkarken haber veriyorum max 9 da eve donuyorum anında surat tavır hıı tamam şu bayanla mısın diye ima ettikleri icin milletin icinde cafede orda burda goruntulu aramak zorunda kalıyorum.
insanlar benden bıktı.
Surec malum kreş okullar cocuğum kucuk onların yanında.o yuzden hakkımı savunma tartışma ortamına giremiyorum
velhasıl tartışsam bile bu sefer babam sinir hastası o zaman calışma gel bir tabak yemek bizimle otur banane diyor olay şiddete donuyor.akrabalarım şeytan zaten .onlara gore bi tabak yemek yemek bir catı olay bense calışmak kendi ayaklarımın uzerinde kalmak istiyorum.bu yaşta evde mi oturayım.depresyona girdim .Annem şimdiden cocupu oğlenci yazdıralım derdindeki gece boyu beni arayabilsinler.huzur vermesinler.Herkes iyi kotu tanışıp evleniyor karşıma doğru biri de cıkmadı ailem izin vermiyor gelemiyorum mu diyeyim
o kadar bunaldım ki.ne yapmalıyım şaşırdım kaldım.
bi akrabam bir anlayışlı annem yok annem hic bir zaman anlayışlı olmadı.
yanlarına giderim yaz sıcagında eşortmanla otururum deniz dibimizde baban var ayıp der denize ayağımı sokturmazlar .bir askılı atlet giymem bile mumkun değil.annem direk mudehale ediyor zaten cok bunaldım