Merhaba arkadaşlar
Ben eşimin ailesinden hoşlanmıyorum. Biz severek evlendik. Evleneli 1 ay bile olmadı. Ama 2 senedir goruşuyoruz. Yanlış anlaşılmasın eşimin ailesinin bir kotuluklerini gormedim ama bir desteklerini de gormedim. Eşim de ben de işinde gucunde kendi parasını kazanan insanlarız. Kimseye bir yukumuz yok. Fakat eşimin ailesinde beş kuruş para yok ve bu benim zamanla canımı sıkmaya başladı. Cunku benim ailem evlenirken bircok yardımda bulundu ve 100 bin gibi bir para verdiler. Fakat eşimin ailesinin parası olmadığı gibi devamlı para isteyen gorumceme yardımda bulunuyorlar. Hatta zaman zaman biz onlara yardımda bulunuyoruz. En son kayınvalidemin kızı icin kredi cektiğini oğrendim. Kızı calıştığı halde devamlı para istiyor. Cunku İstanbul gibi bir yerde yıllardır inatla tek başına yaşıyor ve parası yetmediği icin devamlı para istiyor. Oyle bencil ve şımarık ki yanına kimseyi de almıyor. Eşimin ailesi evlendiğimizde evimize tek bir eşya almadılar. Ben buna cok bozuldum. Yanlış anlaşılmasın ellerinde yok bunu anlıyorum gercekten problem değil. Ben para peşinde biri değilim. Ama hem bize destek olmayıp hem de kızlarının şımarıklıklarına bir şekilde para bulmalarına canım sıkılmaya başladı. Kayınvalideme en son biz para gonderdik. Kendisi cok mahcup devamlı uzuluyor. Aslında bizim size yapmamız gerekirdi diyor ama bir yandan sorumsuz kızlarına para gondermeye devam ediyor. Bu arada kayınpederin bu durum cok umrunda değil. O kendi hayatına bakıyor. Butun yuku kadıncağzın omzuna atmış. Ama ben hepsine birden sinir olmaya başladım artık. Cunku maddi manevi bir destek goremedikce icimden onlarla konuşmak gelmiyor. Ozellikle benim ailem yıllar boyu bu kadar ozverili davranmışken onların bu tavrı beni soğutuyor. Hic arayıp sorasım gelmiyor. Boyle hissedeceğimi hic duşunmemiştim. Gorumcemi ve kayınbabamı gectim artık onlardan bir şey olmaz. En azından kayınvalidemle iletişimi kuvvetlendirmeye calışıyorum. Aslında iyi niyetli biri ama bu olumsuz hava artık bana da yansıyor ve hicbiriyle konuşmak istemiyorum. Benim gibi olanlar bana bir akıl verse, ben bu insanları nasıl sevebilirim ?