Arkadaşlar merhaba, benim elimde bir iPhone X var 64 GB. Fakat urunde calışan aksam yok. Resmen telefon iPhone 6 gibi, bir kere yere duştu ekran değişti aldığımız yerden servise yolladığını falan soylediler, Bluetooth bozuk geldi, face ID okumuyordu ekran değişince, yollama nedenimde buydu. Normalde calışıyordu, face ID komple bozdular, kasada cizik oluşturdular on ahize mikrofonunu bozdular, on portre kamerada calışmıyor, arka kamerada toz bırakmışlar, ekran renkleri normale gore soluk geldi. Orijinal ekran fakat cidden cihazın icinden gectiler. Virus sebebiyle tekrar yollanıp her şeyini yapackalarını soylediler, ozur dilediler, bizden kaynaklanmıyor dediler ama cok mağdur oldum. Bu telefon yeniden gidecek inşallah ulke virusten kurtulduğunda, her şey duzeltildiğinde, face ID haric. Bunu satıp SE veya XR almak istiyorum. X'e girişmek istemiyorm, bir daha hayır geleceğini duşunmuyorum bu telefondan zaten. Sizce SE mi XR mı? Performansı SE fakat kucuk ekran olduğu icin film izlerken oyun oynarken bu telefona kıyasla kotu olur. Tam ekran olan telefonlar cidden guzeldi, SE tasarımınıda seviyorum XR'da face ID'de cok cazip geliyor.
Sizce ne yapılmalı?